Hjem / Verden / AIDS-atleter håner sodomitzapper Mike Pence

AIDS-atleter håner sodomitzapper Mike Pence

En skabagtig bøsse ved navn Adam Rippon har på det seneste skabt sig og været bøsset. Normalt ville dette nok først blive nyhedsværdigt, når vi hørte om, hvilken ny og spændende seksuelt overført parasit var ved at æde hans hjerne. Men Adam Rippon er ikke en hvilken som helst skabagtig bøsse—han er nemlig USA’s første åbent homofile olympiske kunstskøjteløber. Og for det ikke skal være løgn, er der også en vis nyhedsværdi i årsagen til hans skaberi. Det er nemlig gået op for ham, at vicepræsident Mike Pence er blevet sat i spidsen for USA’s OL-delegation.

Adam Rippon, der tilsyneladende kigger på for mange politiske internet-memes, lader til at være fuldt overbevist om, at Mike Pence faktisk støtter brugen af startkabler til omvendelse af fremtidige AIDS-patienter. Sandheden er nu imidlertid blot den, at Mike Pence helt tilbage i år 2000 havde stående på sin hjemmeside, at man burde give ressourcer til institutioner, der hjalp folk med at ændre deres seksuelle adfærd. Ydermere skulle man sikre sig, at penge ikke gik til organisationer, der faciliterede spredningen af HIV gennem den adfærd, de promoverede.

Visse homo- og transgrupper har set dette som værende en kritik rettet mod dem. Nærmest som om de godt ved, at mænd, der får den i røven, eller i det kødsår, de har fået lavet mellem benene, så de kan rende rundt og lege kvinder, har større risiko for at få AIDS.

Mike Pence benægter dog, at han går ind for omvendelsesterapi til homoseksuelle. Han har også, af uransalige årsager, forsøgt at være venlig og imødekommende over for førnævnte sodomitskøjteløber, og har endda forsøgt at arrangere et møde på tomandshånd. I sidste ende har intet af dette ført til andet end yderligere hån fra homoatleter (ja, der er flere af dem), og Mike Pence ligner nu en idiot. Flot.

Hele denne affære burde gøre os opmærksomme på en meget simpel, men også meget vigtig kendsgerning—hvis du ikke zapper sodomitterne, zapper de dig.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

man kan ikke lave om på folk men derfor behøver man jo ikke sætte dem op på en pidestal og undervise børn om det i skolen.
Ingen tilskud til bøsseklubber, ingen pride parader, ingen oplysnings kampagner og undervisning , ingen religiøse eller statslige vielser af par af det samme køn osv.

ingen særlige behandlings tilbud i form af aids medicin og den slags.

så løser problemet sig nok af sig selv ….

Claus Boatsinker
Administrator

Glidebanen mod homoadoptioner og lignende afskyeligheder starter med den første accept. De skal ikke have en fod i døren. De skal forbydes, og DET løser problemet, især hvis man tager det alvorligt og holder deres subkultur under fode,