Hjem / Verden / Obamas bizarre portræt offentliggjort

Obamas bizarre portræt offentliggjort

Som et uværdigt punktum på otte anti-hvide år som præsident har Barack Hussein Obama fået offentliggjort sit officielle portræt. Til at udføre dette maleri valgte han den homoseksuelle og venstreekstreme negermaler Kehinde Wiley. Han er ikke et ubeskrevet blad, men har slået sig op på at male negere i kendte malerier, da Kehinde ikke synes negere er tilstrækkeligt repræsenteret i den større kunsthistorie.

Måske fordi de ikke har udrettet noget, måske fordi de kun er blevet malet med en pind i noget jord i Gambia og dermed ikke bevaret for eftertiden. Han motiverer så vidt vides ikke hvorfor europæere burde have malet disse eksotiske bomuldshøstere. Det er sådan set lige meget. Det der er værd at bemærke er, at denne afrosodomit har udført malerier hvor negere hugger hovedet af hvide, et fint symbol på den totale mangel på erkendelse af egen komplette underlegenhed på alle fronter og en “blame whitey” mentalitet som gennemsyrer den hjælpeløse neger hvor end den befinder sig i vore samfund. Dette er Obamas eftermæle og således er Wileys pinlige værk noget man kan ryste på hovedet af i hundrede år. Forhåbentllig i et bedre samfund på en bedre planet, hvor hvide måske stadig kun er 8% af Jordens befolkning, men har genfundet deres plads som civilisationsbyggere og med de brune horder på mere end arms længde.

En ekstra finger? En af mange mærkværdige ting i dette afrocentriske makværk.

#SoBrave #WeWuzHistoricalFiguresNSheeeeeiiiit

En dag…. En dag slipper vores tålmodighed op.

Oook, eeek, muhdik muhfugga bix nood, båt-båt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

er det et direkte citat til Dagens Blæser det der:
Ayo, ayo, y all crackers
can suck it upinhere.
Ain’t no wypipo gon
tell me nuddin about
no decapitation ain’t
not being right. Y’all
jelly about melanin.
Sheeeeeeeeeiiit.

Har i snakket med ham eller hvad?