Hjem / Danmark / Superligaen skal have nyt navn

Superligaen skal have nyt navn

Nyt navn på vej til Danmarks fremmeste fodboldliga. Stort nyt omkring de kommende ændringer følger nedenfor.

Den bedste danske fodboldliga skal have nyt navn efter afslutningen på denne sæson.

Forsikringsselskabet Alka har nemlig valgt at stoppe som navnesponsor for Superligaen, når kontrakten udløber til sommer.

Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

– Det er helt efter planen, at vi stopper ved aftalens udløb. Vi har været meget glade for samarbejdet med dansk fodbold, som har bidraget væsentligt til Alkas synlighed, siger Jacob Spangenberg, der er Alkas direktør for Privat og Erhverv.

Om der også fremover skal være en decideret navnesponsor for Superligaen, eller om den økonomiske byrde skal fordeles på flere sponsorer, er endnu ikke afgjort.

– Vi gør os nogle overvejelser internt og har allerede dialog med en række interessante partnere.

– Og ud fra den dialog – samt det faktum at vi har set en dokumenteret høj stigning i værdien af sponsoratet – former vi den fremtidige sponsorstrategi, siger Claus Thomsen, der er direktør i Divisionsforeningen.

Alka har til sommer været navnesponsor i tre et halvt år.

Vi kan med glæde oplyse, efter behagelige forhandlinger med Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen og formand for Spillerforeningen Preben Elkjær, at vi på Dagens Blæser har sikret os sponsoratet og vil investere nogle af vores Putin-millioner i at synliggøre vores virksomhed og promovere dansk nationalisme.

Aftalen med Superligaen, som fra sæsonskiftet kommer til at hedde Den Hvide Liga, vil betyde omfattende ændringer. Redaktør og talsmand for Dagens Blæser, Claus Toft Lerby, udtaler til sig selv:

“Navneskiftet til Den Hvide Liga kom i stand i 11. time og vi kan slet ikke få armen ned. Som liganavnet indikerer bliver det en liga med kun hvide spillere, da alle undersøgelser bekræftede at seere, tilskuere, sponsorer og Fodbolddanmark som helhed var enormt træt af at se på negere og arabere vanære vores klubber med deres ækle tilstedeværelese og primitive opførsel. Det er ikke kun negerne på landsholdet som har gjort folk rasende og klar til lynlynchninger, men også deres lokale klubbers forvandling fra nogenlunde repræsentanter for deres område til at ligne asylcentre fra Birte Weiss’ mest våde drøm.

Det ville vi ændre og det har vi i tæt samarbejde med alle relevante aktører fået igennem. Der skulle desværre indhentes godkendelser til en officiel raceren liga hos såvel FIFA som UEFA, men de forstod at fodbold er vores hjerteblod, og ville således ikke stå i vejen for nationalsportens genfødsel og accepterede fuldt ud, at vi endegyldigt sætter en stopper for tredjeverdensspillerne – i hvert fald i de fjorten år som sponsoratet løber. Hil sejr. Vi ses på stadion!”

Det er meget spændende tider, ikke blot for Dagens Blæser men også for dansk fodbold. Vil du være med på holdet, sparke os mod målet, forstærke vores bænk, hjælpe vores vinderstrategi og lade os fremstamme yderligere halvhjertede fodboldanalogier samt indgå fremtidige sponsorater som Den Hvide Liga, så er du velkommen til at donere et beløb via (((PayPal))) på radio266b@gmail.com. Dagens Blæser viser vejen – og de fremmede døren.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
DanielIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja det vel fair nok, de negroide lavede også deres egen entnocentriske liga i gamle dage.

en.wikipedia.org/wiki/Negro_league_baseball

Daniel
Gæst
Daniel

På jeres bogmærker så har jeg nogle flere hjemmesider som jeg kan anbefale

Dansk:
blog.balder.org/ (ikke så aktiv men rigtig mange gode artikler)
hammersmeden.wordpress.com/ (mange gode lange artikler)
syrienblog.net/ (rigtig god blog med et stort fokus på Syrien)
www.danmarksnationalefront.dk/ (gammel bevægelse med en del gode nationale artikeler

Engelsk:
davidduke.com/ (siger sig selv)
www.radioaryan.com/ (Boatsinker har været på flere af potcastene fra Radio Aryan og deres potcasts er altid værd at lytte til)

Tysk:
der-dritte-weg.info/ (Tysklands svar på NMB, de har mange gode artikler og et godt samarbejde med NMB
die-rechte.net/ (andet nationalistisk parti som løgnepressen kalder for ”nynazistisk” som også har en del gode artikler)

Ingolf Gaboldsen
Skribent

whiteragnarok.wordpress.com/ er også et udmærket site

Daniel
Gæst
Daniel

Enig. Jeg glemte den bare.