Hjem / Indsigt / Fake News fra Florida

Fake News fra Florida

I onsdags (d. 14.) gik en ung mand, bevæbnet med en halvautomatisk AR-15 riffel, ind på Stoneman Douglas Highschool i Parkland i den Amerikanske delstat Florida, hvor han skød og dræbte 17 personer og sårede 15. Denne unge mand viste sig at være Nikolas Cruz, en 19-årig tidligere elev på skolen der blev smidt ud, angiveligt for at komme op at slås med sin eks-kærestes nye kæreste.

Cruz blev bortadopteret som spæd, i hans barndom døde hans adoptivfar af hjertestop, sent sidste år døde hans adoptivmor af influenza og lungebetændelse, og han har siden boet skiftevis hos venner og familie. Cruz har før skyderiet pralet med at dræbe dyr, spøgte ofte med at han ville skyde folk, har været tilmeldt et vredeshåndterings-kursus og anden psykiatrisk hjælp hvilket han valgte at afbryde, og politiet og FBI er flere gange gjort opmærksom på at der var noget galt med ham.
Alt i alt en forstyrret ung mand som havde lidt i det forgangne år, ikke havde fået den hjælp han havde brug for, og valgte at omverdenen skulle bøde, ikke?
NEJ! Han var naturligvis racistisk terrorist og det var derfor han gjorde det!!!1!

I går (d. 15.) gik nyheden verden rundt at Cruz ikke bare var skoleskyder, han var en højrenationalistisk terrorist og medlem af gruppen Republic of Florida (RoF) som er en milits bygget op om småfede idioter der tror de kan etablere en raceren hvid stat i Florida hvis bare de leger rollespilssoldater længe nok.

56% meme
100% Bajersk fænotype, slet intet Azteker- eller Spaniolerblod her!

Lad os lige tage den igen. En mand der hedder Nikolas Cruz og ligner noget der lige er trådt ud af den mexikanske gen- og mudderpøl, er en ekstrem hvid nationalist.

Ideen stammer fra en discord server, hvor en gruppe spasmagere i længere tid har gjort grin med lederen af RoF, Jordan Jereb. Blandt andet har gruppen gentagende gange ringet ind til ham mobbet ham direkte fordi han var et morsomt mål; en selvforherligende leder af en milits der på alle leder og kanter er medie-stereotypen af dumme rednecks der leger soldat i deres fritid.

Et af ROFs flag, specifikt Jerebs banner. En sand vexillologisk sværvægter!

Medlemmer af denne gruppe så deres snit til at tage ultimativt pis på Jereb ved at sætte ham i forbindelse med skoleskyderiet i Parkland. De fabrikerede en historie om at Cruz var medlem af RoF og kontaktede tv-stationen ABC som så tog kontakt til RoF. Da medierne kimede Jereb ned forstod han nok godt at det var den sædvanlige gruppe der tog pis på ham igen, men enten for at give igen af samme skuffe eller for opmærksomhedens skyld påstod han at Cruz faktisk var tilknyttet gruppen, og bekræftede dermed ABCs falske ide om at en forstyrret mexikansk skoleskyder var en hvid nationalistisk terrorist.
Godt gået Jereb, din fucking burgerhjerne.

BEMAND HARPUNERNE!
Jordan Jereb ved hans bryllup med sin første (nu eks) kone. Virkelig en mand der oser af seriøs militsleder.

Man mindes om Mark Twain citatet “En løgn kan nå halvejs rundt om jorden, mens sandheden tager sine sko på”, for med ABC der sendte løgnen videre til nyhedsbureauerne som igen sendte den til alverdens medier, så kunne man hen ad kl. 19 i går læse på blandt andet DRs hjemmeside at Cruz var højrenational racist.

Overskriften der inspirerede artiklen her.

 

Heldigvis for DRs allerede dårlige troværdighed, nåede de at droppe den del af historien før indslaget om skoleskyderiet i TV Avisen 21:30.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Claus BoatsinkerIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

De dansker journalister i diverse radio programmer, fortæller også at der har været hele 18 skoleskyderier i år allerede:

Her er historierne bag!

View post on imgur.com

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja det giver heller ingen mening at en “white supremacist nazist” vælger, at gå grassat på en skole der hovedsageligt består af hvide elever!

Her er en MSNBC journalist, der prøver at fange nogle unge fra Generation Z(yklon), men de ved godt hvordan “fakenews” er indrettet, så de falder ikke i!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

comment image

Claus Boatsinker
Administrator

Kommer der nye, store overskrifter i dansk og udenlandsk presse om at hans mor var jøde, og at denne 56% vanskabning nok var en tacosmovs-blandingsting? SPOILER ALERT: nej. Niks. Næppe. CNN nævnte det kun i forbindelse med at señor Cruz selv skrev om hans jødiske mor, og at han ikke kunne lide hende (så de kan spille antisemitismekortet, selv i så pervers en kontekst).