Hjem / Verden / Judeofili: “en shekel til den gode goy”

Judeofili: “en shekel til den gode goy”

Nogen synes måske at Dagens Blæsers officielle holdning, der dikterer at det rette kontrasemitiske tiltag for at løse problemet med underminering af vore samfund fra den jødiske tilstedeværelse i Vesten er at leve adskilt, er ret radikal og firkantet. Formentlig vil alle nok mene at vores tilgang er alt for mild, når de lærer at stort set alle samfundsplager lige fra feminisme, homorettigheder, transvanvid, indvandring, abort, raceblanding, psykoanalyse, løgnepressen, multikultur til flygtningemodtagelse, ikke ville eksistere uden jøders langsigtede aktivisme. Men vi er pragmatiske individer, som insisterer på en fredelig løsning hvor den end er mulig. Vi overlader den mere hårdkogte retorik til Steven Crowder og Mikkel Andersson.

Der er en anden ende af skalaen og det er en total benægtelse af den samfundsundergravende virksomhed, som historien rigt dokumenterer er konsekvensen af jødiske samfund i europæiske lande. Her vil jeg komme med et af de værste eksempler der er udgydet offentligt for nyligt. Det er skrevet af republikaneren Richard Potter i (((Chicago Tribune))) efter at den republikanske kandidat Arthur Jones ikke var tilstrækkelig underdanig for det udvalgte folk i hans valgkampagne. Jeg har ladet den originale udgave være som den er gengivet hos vores broderside The Daily Stormer inklusiv kommentarer:

I love Jews. I am not saying “I have friends who are Jews,” I am saying I love Jews.

I love the stories of the Old Testament, the trials and tribulations (ed: the unabashed ethnic cleansing mandated by their schizophrenic, heartless “god”?), and the miracles and the disasters, that befall this family that grew into a tribe and then into a people — a people who have thrived despite thousands of years of persecution that culminated in the Holocaust.

I love Israel too. Indeed, I am a proud Christian member of the American Israel Public Affairs Committee (ed: AIPAC, where all good goy running for public office go to abase themselves before the group who control establishment politics in the US) and we lobby for a strong U.S.-Israel relationship.

I love what Jews have done to for this country. I marvel at art created by Jews (Piss Christ?), I help Jews build amazing companies (for when nepotism just can’t cut it?), and I read brilliant legal analyses by Jews (designed to facilitate white genocide and dispossession?).

Actually, you should know that the Republican Party is filled with Jews who are passionate advocates of liberty and smaller government (ed: advocates for small government except when they need a strong, faceless bureaucracy to browbeat whites into submission via hate speech laws and laws designed to violate the freedoms of conscience and association).

Now for the really saccharine, borderline disturbing bits, turn away ye all ye with weak stomachs:

I love to attend bar and bat mitzvahs. Seeing 12- and 13-year-olds get up and chant beautifully in Hebrew and then discuss their Torah selection so maturely… (ed: Yeah, that’s not disturbing at all. He’s probably just trying to emulate the Chosen’s predilection for youth, that’s healthy.

Gosh (and I say that because the God of the Jews commands me not to take the Lord’s name in vain) (ed: Not my annotation!), you could say the Republican Party is the party for Jews and those who love Jews and Israel. In fact, defending intellectual and religious liberty is one of the central tenets of what it means to be a Republican (ed: Except when it isn’t, like when the US went to war against Islam and downright outlawed communism).

He then engages in a little hypocrisy, for those who survived his blatant kissing up to Judaism:

We didn’t ask you to join us [i.e the Republican Party]. We don’t have the legal authority to take your name off our line on the ballot (but I wish we did).

So the Republican Party is the party of free thought except when you dare transgress against organised Jewry.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om