Hjem / Verden / Ung italiener redder 2-årig på togskinner

Ung italiener redder 2-årig på togskinner

En ung italiener var resolut, da et barn faldt ned på skinnerne. Han reagerede så hurtigt, at selv hvis toget var ankommet til tiden (hvilket ikke er sket siden 1945), så var barnets liv blevet reddet.

A teenager was seen desperately scrambling to save a two-year-old boy who jumped onto tracks shortly before a train arrived. CCTV footage shows the toddler running to the edge of the platform at a Milan metro station and jumping down on to the tracks below. His mother soon realises what has happened and looks on in shock as she tries grabbing him as other people come rushing to help. It isn’t until the brave 18-year-old Italian student throws off his backpack and jumps down that the boy is safe.

Hvad er der med unge italienere og så heltegerninger for nyligt? Det tegner godt for fremtiden. 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om