Hjem / Samfund / “Chokmåling: kvinder stemmer rødt”

“Chokmåling: kvinder stemmer rødt”

I nyhedskategorien ‘intet nyt’ kan vi i detaljer læse, at kvinder stemmer rødt og fortsat ønsker at gøre det.

Måling: Hvis kvinderne bestemte, var Danmark rødt

Kvinder vil have de røde partier ved regeringsmagten, viser ny Epinion-måling.

(…)

Levn fra (((kvindebevægelsen)))

Der er ikke et entydigt svar på, hvorfor kvinderne peger på rød blok. Men man skal have in mente, at mobiliseringen af kvindebevægelsen i 1970’erne også har bragt indflydelse med sig til kvinders vælgermønstre i dag.

– Kvindebevægelsen havde stor tilknytning til de venstreorienterede partier. Og de kvinder findes jo stadigvæk i vælgerkorpset. Det er en stor gruppe, så de er en væsentlig faktor til, at mange kvinder går mod venstrefløjen, siger Rune Stubager.

Og de kvinder har fortsat indflydelse. Og de fører også den venstreorienterede agenda videre til deres børn, lyder det.

– Det er bestemt også noget, der kan smitte af fra mor til datter. Men vi ser jo også en diskussion i forhold til #metoo-kampagnen, hvor kvindespørgsmålene fylder meget på den politiske dagsorden, og det kan også være med til at skabe en ny mobilisering af unge kvinder, og mit gæt er, at det nemt kunne komme til at pege i samme retning som i 1970’erne, siger Rune Stubager.

Kvinder har forladt deres gudsgivne roller som mødre og varetagere af stabile hjem og familier, og er nu i stedet ulykkelige i manderoller på arbejdsmarkedet eller modtager penge for at passe andres børn. De ønsker en stor moderstat i form af en enorm offentlig sektor, som kan agere tryghedsstruktur i stedet for kernefamiilien. Og være et alternativt giftemål, så staten kan give dem alt de behøver, hvis familien skrottes og man vil udleve sine barnagtige selvrealiseringer (karrusellen). At give kvinder stemmeret var en katastrofe, med et demokratisk system som i forvejen var og er til skade for et stærkt, livsdueligt Danmark.

Giver du børn nøglen til en slikforretning får de nok ondt i maven og sukkerchok. Samme resultat ser vi med mænd der overlader styringen af samfundet til følelsesstyrede kvinder, som ikke fra naturen har evnerne til at styre, planlægge eller træffe hårde beslutninger. Et samfund præget af maskuline værdier kan overleve på sigt, mens et feminiseret samfund ender som et multikulturelt helvede med bøsseparader og skyhøje skatteprocenter.

Kvinder er absolut førende når det drejer sig om at træffe dårlige beslutninger.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Hvornår går det op for den såkaldte Alt-right bevægelse at kvinder opfører sig kvindeligt fordi de er kvinder?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det tror jeg alt-right er udemærket klar over, det bare resten af samfundet det skal acceptere de sætter følelser over logikken i 8/10 tilfælde!