Hjem / Indsigt / Hvem blandede sig i præsidentvalget i USA?

Hvem blandede sig i præsidentvalget i USA?

Den dybe stat, med FBI i spidsen, har forsøgt siden Trump annoncerede sit kandidatur at opdigte smuds og brygge en historie om “russisk inblanding”. Der blev ikke fundet noget skandaløst og de blodtørstige, lavintelligente demokrater, som var blevet stillet en rigsretssag – impeachment – i udsigt, bliver nu spist af med en række “anklager” mod 13 russere.

Tiltalepunkterne er en gang ingenting, en teaterforestilling fra sovjettiden, og nærmere en projektion af de reelle undergravere af de amerikanske valg: inden- og udenlandske jøder. Der var en ensidig mediestorm og pengestrøm, der skulle påvirke valgresultatet, men den var ikke så meget russisk som komplet jødisk.

Lad os se på nogle af Robert Muellers anklagepunkter og spørge om det ikke er (((andre))) der skal undersøges i stedet for de slemme, sabotageivrige russere.

  • · Har brugt tusindvis af dollars om måneden på at købe politiske reklamer

Facebook, ledet af (((Zuckerberg))), promoverede Hillary-historier og var alt andet end en neutral aktør. Twitters blue checkmark jødehær, blev med algoritmer den skingre anti-Trump kampagnes mest åbenlyse propagandamiddel. (((Google))) pillede også ved deres maskineri så positiv omtale om Clinton kom i deres nyhedsfeed, mens positivt om Trump blev undertrykt. Politiske reklamer for milliarder var dog mest effektivt og vedholdende gennem de jødisk kontrollerede massemedier, som i døgndrift pumpede det ene anti-Trump narrativ ud efter det andet, og gjorde at valget var tættere end ellers. Lad os indskudt bemærke at (((Hart Celler Act))), USA’s indvandringslovgivning som masseimporterede millioner af brune demokratvælgere, også har forskubbet den politiske balance, for ikke at nævne de millioner af ulovlige indtrængere som af uransagelige årsager har mulighed for at stemme i nogle stater. Ja, der var enorm indblanding i valget. Jødisk indblanding.

  • · Har organiseret og promoveret politiske møder i USA

Lad os her nævne at AIPAC (American Israeli Political Action Comittee), hvert år holder en stor konference hvor begge partier, demokrater og republikanere, kommer og kysser jøderøv en hel weekend og hvor jødiske talere må afsætte ekstra tid til deres taler, da de glade shabbos goys konstant afbryder med klapsalver, når de instrueres i hvilken politik de skal realisere til fordel for Israel. Her har vi en forbryderisk lobbyvirksomhed som man med rette kunne optrevle!

En god fremstilling af den ækle indblanding i amerikansk politik som jøderne udøver åbenlyst.

  • · Har delt politiske budskaber på social media-konti, som skulle forestille at være fra amerikanske statsborgere

En russer har brugt twitter? Eller facebook? Det er (endnu) ikke ulovligt. Se i stedet hvordan “amerikanske” medier ublu blander sig i andre landes forhold eller hvorledes politikere, der alle som en har deltaget eller endda holdt tale på AIPAC, erklærer at “disse lande kan vi ikke lide”. “Disse lande skal have regimeskifte”. “Denne specifikke politik i dette specifikke land vil vi have ændret”. Hykleriet er tykt. Dobbeltmoralen skriger til himmelen.

  • · Har promoveret information, der skulle undergrave Hillary Clinton

Igen: Løgnehistorier og smuds omkring Trump og en total ignorering af Hillary’s enorme synderegister og ubelejligt afslørede skandalesager, var daglig kost hver dag i 2016, og at projicere det på russere er pinligt, uærligt og endnu et eksempel på at disse frække folk ingen skrupler har ved at lyve. Stemplet som Løgnens Mestre er historisk velfortjent.

  • · Har modtaget penge fra klienter for at dele indlæg på amerikanske social media-sider

Twitters jødehær bestod og består i stor grad af fuldtidsjournalister, som får løn for at sprede deres dagsorden. Det er ikke ulovligt, selvom disse folk som regel har dobbelt statsborgerskab.

  • · Har skabt tema-grupper på sociale medier om varme politiske emner, især på Facebook og Instagram

Temagrupper på sociale medier? Sig det ikke er sandt. Rusland-narrativ bekræftet!!!11!

  • Har opereret med et månedligt budget på op til 1,25 millioner amerikanske dollars (cirka 7,5 millioner danske kroner)

De jødisk kontrollerede mediers kampagne for Clinton og hetz mod Trump var milliarder værd. Clintons syv største donorer var ALLE jøder med dobbelt statsborgerskab. Dette ville også have været tilfældet med den republikanske kandidat, hvis ikke Trump havde stået i vejen. Normalt er begge kandidater jødisk finansieret. Valg efter valg. Så vi bekræfter 100% at der var utidig indblanding i det amerikanske præsidentvalg, indblandingen var jødisk og personerne og organisationerne bag bør knuses så vi kan sige #NeverAgain og #NeverForget.

 

Man kan ikke se dette tit nok. Forhåbentlig husker man det, når man ser den dagsorden de promoverer.

BONUS: BBC kan også være med!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

comment image