Hjem / Danmark / Multikulturel idyl plettet af økseoverfald

Multikulturel idyl plettet af økseoverfald

Folk læser nok denne nyhedshistorie og tænker at vi skal af med disse fremmede og deres øksesvingende tendenser. Vi siger “hold på hesten” og træk vejret dybt. Vi har meget at miste.

Politiet i Nordsjælland jagter natten til søndag en mand, som lørdag aften med en økse angreb et ungt par på en tankstation i Birkerød.

Begge ofre er 19 år. De er uden for livsfare, oplyser vagtchef Jesper Hansen.

Den formodede gerningsmand beskrives som 20 til 30 år, 180 centimeter høj og af anden etnisk oprindelse end dansk (wut?? -red). Han er iført sort tøj og sorte sko.

Overfaldet, der fandt sted på en Circle K-tankstation på Bistrupvej i Birkerød, blev anmeldt klokken 21.30.

– Vi kender ikke motivet til overfaldet, og det unge par kender tilsyneladende ikke den person, som udførte overfaldet, oplyser vagtchefen.

Lidt over midnat natten til søndag oplyser Nordsjællands Politi på Twitter, at det er “massivt til stede” i det pågældende område.

Birkerød var tidligere et kedeligt område med kun danskere, som kedeligt hilste på hinanden, ikke låste deres døre og passede deres liv i fredelig sameksistens. ZZZZZZzzzzzz…… *hå-hum*. Nu har Birkerød en anden profil, Danmark har en anden profil. Og det er godt. Nu kan du spise kinesisk buffet, få congolesisk gryderet, ris kogt af afrikanere, pizza med tyrkerspyt, tosprogede klassekammerater og voksne syrere og afghanere i 5-6. klasse som kan lære pigerne i klasserne alt muligt. Du hører eksotiske sprog på gaden, og du ved aldrig hvad der sker. Man er ligesom mere op på dupperne nu.

Javist, måske får du en økse i brystet når du skal hente Ostepops, eller en kniv mod halsen når du hæver penge. Vist gør du det. Men du kan købe falaffel og kebab. Og rengøringspersonalet på din arbejdsplads ligner dem du så på din ferie i Thailand. Verden er kommet til os! Er det ikke værd at spilde dansk blod over? At ofre vores døtre på? Det er vist kun naziracister som kan have indvendinger mod multikulturen. Der er mindst seks millioner grunde til at de skulle forbydes.

Birkerød for mangfoldighed – fakkeltog kl. 18 i aften, søndag. Vi starter foran rådhuset og bevæger os mod Circle K på Bistrupvej. Der uddeles roser til folk af fremmed herkomst undervejs. Mød op!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
StråmandenLars AgerbækLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg skal nok være der med roser og JYSK reklameblade til alle de muggier vi møder!

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Hvad med om vi tog et smut forbi det lokale asylcenter og fik en af beboerne til at stille op til et ‘Giv et kram til en øksemorder’ arrangement.

Stråmanden
Gæst
Stråmanden

hahahaha