Hjem / Danmark / Bliv skribent på Dagens Blæser!

Bliv skribent på Dagens Blæser!

Der er nyt materiale at finde stort set hver dag her på Dagens Blæser. Men vi vil have mere! Derfor har du nu muligheden for, hvis materialet og talentet er til stede, at bidrage til Danmarks førende nationale nyhedsmedie.

Du kan skrive sjældent eller jævnligt. Vi ser selvfølgelig helst at bidragene kommer jævnt. Dagens Blæser har ikke en redaktionel linje hugget i sten, men vores grundlag er nationalistisk og humoristisk. Vi er et alternativ til ‘bare’ at hade islam og så er alt ellers super duper med Danmark. Vi går i mere traditionel retning i vores værdikamp, vi tør frit påpege alle dårligdomme og moderne sygdomme i vores samfund og har ikke hellige køer.

Har du noget at byde ind med, så send dine bidrag til radio266b@gmail.com og vi vil fluks se om det er brugbart. Redaktionen har allerede en musikanmelder og royal reporter, men der er ikke nogen emneflader vi ikke søger berørt. Vi favner bredt og der er få områder som ikke er relevante i denne vigtige kulturkamp. Vi forbeholder retten til korrekturmæssige rettelser, men ændrer ikke indhold uden forudgående aftale.

Belønningen er hæder, ære og fællesskab samt på længere sigt et kontor med udsigt, når vi har overtaget Politikens Hus. Bliv aktiv. Skriv i dag! 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om