Hjem / Akbaring / Øksesvingende ørkenrotte stadig på fri fod!

Øksesvingende ørkenrotte stadig på fri fod!

Det unge par som blev hugget ned økse i henholdsvis hoved og bryst, må (over)leve med den ærgelige viden at den af Lars Løkkes gæster som angreb dem stadig er på fri fod. Som med Bataclan-muggierne er han nok godt beskyttet af sit muhamedanske nærmiljø, og hans far Abdelkader Salem Al-Tamimi angriber da også refleksagtigt politiet i stedet, og kritiserer dem for at have løsladt hans afkom, som netop havde afsonet 3 år for væbnet røveri og “andet”. Jeg var ellers i den overbevisning at han var en god dreng, som var på rette spor og gik regelmæssigt i kældermoske.

Ser du ham, så lynch ikke. Bevar halsgrebet og tilkald myndighederne.

Måske skulle fremmede som begår grove forbrydelser henrettes?

Eller måske skulle vi blot fjerne disse fremmede fra danskernes land?

Det forholder sig stadig således, at uden fremmede parallelsamfund i Danmark har vi heller ikke fremmed kriminalitet. Det er ganske simpelt. Så simpelt, at det er tabu at fremføre denne løsning, for hvis først man tillader folk at åbent argumentere for retten til deres eget land og de fremmedes uret til at opholde sig her, så ruller lavinen. Derfor er medier, politikere og “kultureliten”, i det omfang det er muligt, stadig en form for holdningspoliti, som ikke rører repatrieringsløsningen med en ildtang. Vores opgave er at insistere på et Danmark for danskerne, så vi ikke igen skal opleve Abdelkader Salem Al-Tamimis søn, eller nogen som helst anden muggisatan, pløje skovbrugsredskaber i vore pandelapper, inshallah.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om