Hjem / Verden / Døde børn udnyttet af kynisk pacifistlobby

Døde børn udnyttet af kynisk pacifistlobby

Når vi hører om de daglige, væbnede røverier i Danmark, de etnisk motiverede overfald og grusomme hjemmerøverier, så tænker vi: “hvis dog bare vi havde retten til selvtægt, retten til at skilte med at vi er tungt bevæbnede og retten til at sætte handling bag ord og patroner i fremmede hoveder”.

Men det har vi ikke. Så vi må tage det eskalerede voldsniveau med et smil, da det ikke lader til at politikernes gæsters manglende respekt for våbenlovgivningen gør, at vi får ditto mulighed for at forsvare os mod dem. Klovnedanmark og så videre.

I USA hvor det multikulturelle helvede er mere fremskredent, har man trods alt de fleste steder ret til at bevæbne sig i henhold til deres anden tilføjelse til konstitutionen, the 2nd amendment. Ser man på kun de hvides brug af våben og kriminalitetsniveau i Amerika, så er det på et meget europæisk leje. De er ikke mere voldsudøvende og de begår ikke mere kriminalitet end gennemsnitsdanskeren. Men de ikke-hvide, præcis som i Europa, er omvandrende kriminalitetsmaskiner med et evigt tilstedeværende voldspotentiale. Så når dit nabolag bliver beriget af fremmede, må det være lækkert at have et ladt våben i sin nærhed dag og nat.

Nu har der lige været et skoleskyderi i Florida hvor tacojøden Nicolas Cruz gik agurk, og dette udnyttes nu prompte af aktivister til agitere for (igen-igen) at kræve amerikanernes ret til våben indskrænket. Flere af de unge fra skolen hvor (((Cruz))) skød løs, er pludseligt på tv som lobbyister for pacifistlobbyen og man må være meget naiv for at tro det er deres egen ide. Blodet er knapt størknet før interviews er aftalt, rejser til Washington booket, demonstrationer arrangeret, hashtags lanceret og koordinerede udtalelser fra de sædvanlige mistænkte, der trækker det evige “tænk-på-børnene”-kortet; en hest der forlængst er pisket til døde.

Ligeledes i dag hvor vi så en broget skare spille døde uden for det Hvide Hus med oplæsning af dræbtes navne, fortrykte skilte med #MeNext og anden kreativ følelsespropaganda. Ret kvalmende men ikke overraskende. Bestemt ikke spontant.

Denne eksotiske teenlebbe vil tage folks våben. Kan Amerika modstå hendes charme???

Lad os blot fastslå at problemet ikke er lovlig adgang til våben – Danmarks fremmede er tungt bevæbnede, selvom det er ulovligt! Ja, jeg er chokeret 24/7 præcis som dig. Problemet er multikultur på begge sider af Atlanterhavet, og uden den kunne vi i realiteten godt trives uden våben i hånd. Sådan da.

I Nicolas Cruz tilfælde var det utroligt at man ikke formåede at forhindre hans ugerning:

  • Politiet tilkaldt til hans hjem 36 gange
  • To gange blev FBI tippet om hans adfærd
  • Dusinvis af henvendelser til lærere omkring hans adfærd
  • Han medbragte ammunition i skole
  • Lagde billeder af sig selv op på Instagram med våben
  • Kommenterede på YouTube at “jeg bliver skoleskyder”
  • Talte på Instagram om at dræbe folk
  • Truede med at dræbe en eks’ kæreste

Advarsler skortede det ikke på med dette ustabile gadekryds. Og vi skal i stedet lade som om det er amerikaneres ret til at forsvare eget liv og ejendom som er problemet. Ellers tak, medier.

Vi burde spille døde foran Marienborg indtil Løkke giver alle etniske danskere lov til at bære våben og udvidet ret til selvforsvar. Vi kræver at fremmede, al den stund de opholder sig i Danmark, skal holde blikket mod jorden og at enhver mangel på respekt er en mikroaggression, som vi må besvare med selvforsvarsdødsvold. Jeg vil ikke indkalde til demo endnu, men dette korstog er kun lige begyndt. Skarpe ord er gode, skarpladte våben er bedre. Je suis Luca Traini…

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Selvforsvarsdødsvold… I like it

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Når folk i Highschool som eksperter for den politiske dagsorden, så man lost!

Men ok de medierne kæmper vel ihærdigt imod Generation Z(yklon) holdninger, som de vil forsøge at præge med ekstrem propaganda.