Hjem / Danmark / Forvirret tyk dreng tror han er statsmand, er blevet væk fra sin handikapmedhjælper

Forvirret tyk dreng tror han er statsmand, er blevet væk fra sin handikapmedhjælper

Lille Lars fra Græsted spiller med musklerne! Han påråber Amerikas præsident Trump at høre på de unge der kræver våbenkontrol og siger at Amerika ikke skal acceptere verdensrekorden i skoleråberier… Skoleråberier???

Jep, vores statsminister har tid til at prøve at påvirke interne Amerikanske forhold, via sociale medier endda, men ikke tid nok til at læse beskeden igennem før han sender den. Han tweetede umiddelbart efter en korrigeret udgave, med skyderier i stedet for råberier, som svar på sit oprindelige tweet, men skaden er sket Lars, du ligner allerede en idiot… Faktisk har du gjort det i årevis, men jeg mente i denne sammenhæng.

“Ønsker ikke at blande mig, men tillad mig at give et Dansk perspektiv”
For det første er det at give et perspektiv offentligt at blande sig, og ikke bare det, du blander dig KUN for at vise verden hvor “god” du er, at du har de “rigtige” meninger, din indblanding vil ingen effekt have. For det andet er et Dansk perspektiv fuldstændig værdiløst i Amerikansk våbenlovgivning. Deres folkesjæls forhold til våben er fuldstændig anderledes end den Danske, ja end nogen Europæisk overhoved, og våben alene giver ikke skyderier, se på Svejts.

“Svar dine unge der kræver våbenkontrol”
Absolut, svaret skal bare være et rungende NEJ. Tilfældige teenageres meninger ikke en god basis for lovgivning, hvis det skulle være lovgivningsgrundlaget ville folketinget uden tvivl være tvunget til at gennemføre love der giver gymnasieelever ret til at køre bil og få udleveret penge og hash af staten.

“Accepter ikke verdensrekorden i skoleskydninger”
Hvilken verdensrekord? Hvis der refereres til de “18 skoleskyderier i år” så er det bevist at være “fake news”, bevisførelsen er endda gjort af den venstreorienterede avis Washington Post.
Amerikas største problem med skyderier er faktisk ikke skoler -de får bare mere opmærksomhed fordi de sædvanligvis er udøvet af hvide, eller minoriteter der kan påstås at være hvide overfor den ukritiske befolkning (Latinamerikanere og Jøder)- det virkelige problem i Amerika er negere og mørkere Latinamerikanere der skyder på kryds og tværs over bandeterritorier i byer som Los Angeles og Chicago, og det med ulovlige våben hvor våbenkontrol ikke ville gøre en skid.

“Make Amerika great and safe again”
Enig! Gør dette ved at påbegynde systematisk fratagelse af statsborgerskab fra, og følgende udvisning af, Latinamerikanere og Negere, de to befolkningsgrupper som per indbygger står for mest voldelig kriminalitet i Amerika.

 

Alt i alt er dette tweet som nævnt tidligere et stort dydighedssignal, en opmærksomhedssøgende flødebolle der prøver at score statsmands-point uden konsekvenser.

Trump: “Lars, kan du se derovre, mellem træerne? Gå derhen og stik din holdning til Amerikanske forhold langt op i røven”

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om