Hjem / Video / Borgerrettighedsorganisation sagsøger twitter

Borgerrettighedsorganisation sagsøger twitter

American Renaissance (Amren), en hvid amerikansk borgerrettighedsorganisation, sagsøger twitter over lukningen af twitterkontoer tilhørende Amren og dens leder Jared Taylor. Twitter lukkede sidste år Amren og Taylors konti med begrundelsen at de var knyttet til voldelige organisationer, en grundløs påstand twitter ikke havde nogen beviser for.

Med basis i en retsag fra 1980 hvor et Californisk shopping-center blev tvunget til at lade studerende uddele politisk materiale på de offentlig tilgængelige dele af centerets grund fordi det var et “offentligt forum” og dermed omfattet af ytringsfriheden, argumenterer Taylor og Amrens advokater at eftersom Twitter er LAVET til at være et offentligt forum, så må samme princip gælde.

Claus Boatsinker, en af Dagens Blæsers to redaktører, er selv blevet smidt af twitter med adskillige konti. Redaktionen er derfor 100% med Taylor og Amren i deres krav om at Twitter holder op med at censurere folk og organisationer hvis meninger de er uenige i.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Martin Sellner afbildet som morder på tysk tv

Troede du, at Danmarks Radio var det eneste statsfinansieret affaldsmedie, hvis opgave er at skide …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det bliver en hård kamp i det Californiske retsvæsen, selvom det har været sager tidligere, der kan sammenlignes til deres fordel.