Hjem / Danmark / Poul Nyrup i triumf: Esbjerg YES!

Poul Nyrup i triumf: Esbjerg YES!

Nej, vi snakker ikke om fodbold. Vi snakker kulturberigelse som ikke er hæmmet af et stadion, men som en hel by kan glædes over. Tidligere var det bare ‘æ kjøvenhavnere’ og pestreder omkring Århus som kunne byde på ægte, autentisk krigsstemning med bandekrig. Men nu er fiskelugten afløst af en stank af krudtslam og negersved, da esbergenserne oplever sublim bandevold med skud i frisørsaloner, påkørsler på motorvej og gadekampe med dødelige våben.

“Det er som at komme på ufrivillig ferie i Bagdad anno 2002 og det er da bekymrende”, udtaler Bente Nielsen, født og opvokset i Esbjerg, skeptisk til Dagens BLæser.

To biler torpederede bevidst en anden bil på Esbjergmotorvejen onsdag aften. Efterfølgende endte de involverede i et slagsmål på kørebanen med forskellige våben.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, og kobler hændelsen til konflikten mellem to bander i Esbjerg, der holder til i dels Kvaglund, dels på Stengårdsvej.

– Vi har set flere sammenstød mellem de her to grupperinger – også i den indre bydel, så jeg tror, det er en tilfældighed, at det lige er på motorvejen, det sker, siger han.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker hændelsen, men har p.t. ikke nogen anholdte i sagen.

Politiet har de seneste måneder anholdt flere bandemedlemmer og sigtet dem for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse.

Fra politiets side, gør vi alt, hvad vi kan for at bringe konflikten til ophør, siger Carsten Arentoft.

Alt hvad vi kan er vist ikke helt korrekt, da de ikke affyrer tjenestepistoler, internerer kendte kriminelle eller på anden måde uskadeliggør de muggier som forpester Esbjerg med deres hærgen. Men jeg er sikker på de har en fremragende dialog kørende med de førende imamer i byen. Topindsats, Betjent Citronmåne.

I forbindelse med opgøret på motorvejen blev en 24-årig mand kørt på sygehuset til behandling af skader, han fik under slagsmålet.

(…)

Syd- og Sønderjyllands Politi har i nat anholdt en 20-årig mand.

Det skete ved en stor anholdelsesaktion på en adresse på Stengårdsvej i den østlige del af Esbjerg.

Den 20-årige er mistænkt for at have været involveret i det skyderi, der i aftes fandt sted i en frisørsalon på hjørnet af Storegade og Ingemannsalle i byen.

– Det, vidner har fortalt, er, at der er to mænd som inde i salonen og uden for salonen afgiver skud og derefter flygter fra stedet i en mørk bil, muligvis en ældre BMW, siger kommunikationschef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Helle Lundberg.

Store grupperinger af perkere fra Afrika og Mellemøsten, på gæstebud i forskellige steder i en provinsby i Skandinavien, udkæmper stammekampe. Det kan i første øjekast ses som noget der gør en rødglødende af raseri og klar til at skubbe alle disse kriminelle i et hul efter dom og eksekvering, ikke sandt? Men ikke alle er enige i den udlægning. Dette er også en sejr for multikulturalismen. Esbjergs berømte søn, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, er stolt af sine resultater, der nu endelig bærer frugt for Esbjerg by. Vi fangede ham på mobilen, langt langt fra Kvaglund og Stengårdsvej:

“Ja, det er en stor omvæltning for Esbjerg, som sker i disse år. Jeg ved at jeg og mine kolleger vil få skylden for denne omvæltning, men uden denne vil Esbjerg ikke overleve. Esbjerg er på vej i en tilstand af multikultur, som er nødvendig. Da jeg tog 25.000 somaliere og 20.000 bosniere til landet var det ikke for at de kunne give kulør til Ishøj. Nej, vi spredte dem over hele Danmark, og gjorde ord om kulturberigelse til hele Danmark til handling. Det festfyrværkeri af indslag som disse gæve nydanskere kommer hertil med har gjort Esbjerg til en kulturby. Vi er ikke længere bare kendt for fisk og et lortehold, men nu også kendte bander. Jeg håber nogen af grupperne vil kalde sig Loyal to Esbjerg eller Nyrup4Life, så vi virkelig kan komme på kortet. Så kære borgere, kære danskere: dette er det nye Danmark og her 17 år efter min regerings ophør er jeg stolt af at have skrottet alle provinsielle tendenser på min fødebys vegne. Et nyt Esbjerg med nye borgere. Vi drømmer alle om et eftermæle og hvad er smukkere end at have skabt et helt nyt folk hvor før kun monokultur og leverpostej fandtes?”

Vi vil spændt følge med i udviklingen i Esbjerg, og se om Nyrups muggidrenge kan levere overskrifter der kan måle sig med dem i vor hovedstad. Godt nok kan Polle ikke tage æren for alle fremmede, men ham og Birte Weiss var pionerer hvad angår somaliere og bosniere, som har bragt – og vil bringe – så mange, mange overskrifter som ingen før havde troet mulige.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Jeg tror at der er en opblussen af antissocialdemokratisme, fordi Esbjerg på dette tidspunkt endnu ikke har lært at være multikulturelt.

Og jeg tror at vi vil være del af den effekt, af den transformation som skal finde sted.

Esbjerg vil ikke forblive med at være det monolitiske samfund som de var en gang i det forrige århundrede.

Og socialdemokrater vil være i centrum af denne begivenhed.

Det er en gevaldig transformation for Esbjerg at gennemgå, de går nu i multikulturel-tilstand, og der vil komme vrede mod socialdemokrater for vores ledende rolle.

Men uden denne ledende rolle, og uden den transformation vil Esbjerg ikke overleve.