Hjem / Verden / Holofup tvekamp: Polen vs. Israel – DING DING DING!

Holofup tvekamp: Polen vs. Israel – DING DING DING!

Gratis underholdning kan godt være sublim underholdning og den har vi fået masser af med signaleringsdysten mellem Polen og Israel. Jøderne opdager splinten i Polens øje men ikke bjælken i deres eget.

Det startede med at Polen ville tage afstand fra at jøder nu var begyndt at beskylde dem for at have deltaget i opdigtede massedrab på jøder i såkaldte dødslejre som led i en ubevist, påstået plan for jødeudryddelse. Narrativet om slemme tyskere er Polen med på, men de vil kun tørre den jødiske bussemand af på tyskerne, så for at sikre sig at de ikke filtres ind i det jødiske afpresningssystem, vedtog de for nyligt lovgivning, der gør det ulovligt at beskylde Polen for skyld i “de seks trilliarder” og rumskibe lavet af rabbinergebisser og hvad ved jeg.

Det satte OY VEY maskineriet i højeste gear, og da Polens (jødiske!!!!) premierminister Morawiecki påpegede at jøder også samarbejdede med tyskere – hvilken skræk – så måtte selv Benjamin Shekelkollektowitz Netanyahu på banen og fordømme denne frække frænde.

Netanyahu called his Polish counterpart’s comments “outrageous” and gave Morawiecki a history lesson (den var god, Shlomo) the next day, according to Haaretz, about how his wife’s grandfather was betrayed by Poles and murdered by Germans.

“The Holocaust was designed to destroy the entire Jewish people (bevisførelse ikke vedlagt) and not any other peoples,” Netanyahu said after the conversation.

“A comparison between the activities of Poles and the activities of Jews during the Holocaust is unfounded,” his office said Sunday

Det mest morsomme er at vi nu hører jødeklynkeri om at Polen indskrænker ytringsfriheden og gør visse udtalelser om Holocaust(TM) ulovlig – lol!! Samme ting som jøder har fået igennem i land efter land med “holocaustlovgivning”. De har nedgjort vores oplysningssamfund og omdannet dem til tankediktaturer hvor fri historieforskning og almindelig tale om fakta er gjort ulovlig. Jøderne har givet os et Europa hvor bedstemødre smides i fængsel for wrongthink, mens selvsamme jøder som taler om at gøre en ende på hvide folk, og udskifte de hvide befolkninger, får fortjenstmedaljer af konger og lov til at eje vores medier. Men er man fræk og skruppelløs og ingen tilsyneladende stopper en, så kan man vel ligeså godt køre på med en dobbeltmoral der er fornærmende åbenlys. “Hvad vil I gøre? Lukke vores frække munde? Næppe!”

Du vil gøre Europa til et multikulturelt inferno? Her, tag min medalje, yenta!

Lad os se om de bliver ved med at hakke på Polen og om ikke det får en boomerangeffekt. På overfladen er den jødiske magtstruktur stadig urørlig, men blandt mange, ikke mindst unge som færdes på nettet, er tålmodigheden og respekten for dette undergravende ørkenfolk ved at være opbrugt. Godt det samme!

www.youtube.com/watch?v=80GgRWuXcO8&bpctr=1519402244

YouTube og (((Susan Wojicki))) har sørget for at man kun kan se denne faktavideo, som kaster lys på de jødiske fupnumre, i en isoleret tilstand. Den kommer ikke frem som forslag, du kan ikke ‘synes godt om’, se dens visningstal eller kommentere på den. SHUT IT DOWN intensifies… Sandheden frygter ingen undersøgelse, så hvorfor må vi ikke undersøge eller betvivle det (forlængst dekonstruerede) narrativ? Hmmmmmmmmmmmm…

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om