Hjem / Danmark / Danmarks Radios nye dramaserie ”Liberty” er en stor SJW-fest

Danmarks Radios nye dramaserie ”Liberty” er en stor SJW-fest

Værket Liberty af den afdøde forfatter Jakob Ejersbo, der også stod bag Nordkraft, har siden sin udgivelse manifesteret sig, som et af de helt store værker i nyere dansk litteratur historie, fordi den uden at male glansbilleder afspejler en sandfærdig virkelighed af mange problemstillinger i Afrika.

Dette har man også opdaget i DRs Drama-afdeling, som for første gang i nyere tid, har valgt at lave en serie over et allerede udgivet værk. Vennetjenester er et mantra hos public-service koncernen, og derfor er det ikke overraskende at den perfide digter Jørgens Leths børn Karoline og Asger Leth, stå for at filmatisere dette og skabe en forbindelse mellem ordkultur og billedekultur. En bog med negere i nød og frisindede danskere der kan redde dem, går jo fint i spændt med DRs ideologiske fundament, der med deres kulturmarxistiske forstand er med til at underminere Danmark.


Jakob Ejersbos ven Ole Christian Madsen, der med stor succes filmatiserede Nordkraft, har man aldrig kigget til.. Selvom han tidligere, før filmatiseringen kom på tale hos DR, har kontaktet dem for netop at gå i gang med dette.

Hele forløbet omkring produktionen har været omhandlet af kaos, flere instruktører der oprindeligt var tilknyttet projektet, er blevet decideret fyret og aktiviteten omkring seriens tilblivelse er gået fra at være et bredt funderet projekt til at blive lavet af en selektiv udvalgt skare. I sidste ende står man altså med børn af 68er-fantaster for at lavere underholdningen. Skuespillerne Sofie Gråbøl og Connie Nielsen, der i de seneste år har forsøgt at påvirke danskerne med deres “humanistiske”-verdenssyn, med fingerpegen i både aviser og tv-shows, er også med i projektet.

Og man skal ikke kigge langt for at se hvordan f.eks. Asger Leths verdenssyn er, i forbindelse med at man lancerede at han skulle filmatisere filmen White Dogs, der skildrer to nationalistiske brødre i USA, udtalte han følgende:

“Jeg har kendt til Martins manuskript i årevis, men tiden er helt rigtig til at lave den nu, hvor en yderligtgående kandidat som Donald Trump i USA kan få næsten halvdelen af vælgernes opbakning til en politik, der før var forbeholdt ekstremister. Og ikke bare i USA, men også i Europa stormer højre¬ekstremisterne frem – for eksempel le Pen her i Frankrig”

Nogle vil måske kritisere mig for at komme serien i forkøbet, da jeg endnu ikke har set den. Men når man har DR’s tidligere produktioner og kender til folkene bags tilhørsforhold og præferencer, så er det grund til at være bekymret, ligesom Jakob Ejerbos venner også er det, man undlader nok de skildringer der sætter negerne i dårligt lys. Mastodonten der er er på 712 sider, skal leveres i en såkaldt mini-serie på 5 afsnit og har præmiere på TV den 25 februar.

I artiklens titel bruges forkortelsen SJW uden at det uddybes i selve artiklen. SJW betyder Social Justice Warrior -Social Retfærdigheds Kriger- og bruges, ofte nedsættende, om folk der bekæmper samfunds- og kulturnormer. En kulturradikal der hader og bekæmper mere end bare kulturen.
-Lord Lolland, Uansvarlig Chefredaktør

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Hjernelam frikadellemongol skaber den værste ting nogensinde

Jeg skrev i sin tid en artikel om denne vederstyggelighed, der ved en slags offentlig …

1
Efterlad et svar

avatar
 
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
PaxDanorum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
PaxDanorum
Gæst
PaxDanorum

Vigtigt at dække det, men stort set alle populære programmer er “SJW” eller værre i Danmark. Børnene får “inklusiv” julekalender og børnetv spækket med hensyn til og tilbedelse af det anderledes. Rent statistisk set er YouTube et bedre opdragetsesværktøj hvis man nu insisterer på at være en dårlig forælder (lad være med det), Ungdommen fodres med hvid selvhad fra celebrity kulturen og stærbelsen efter et eller andet androgynt stofmisbruende monster i underholdningsprogrammerne. De voksne slipper selvfølgelig heller ikke med Radio24syv og gammelmediernes kulturradikalisme og *så dybt og ih ha det havde jeg aldrig tænkt over før for 117. gang* moralsk… Læs mere »