Hjem / Akbaring / Kommunal terrorsikring i København

Kommunal terrorsikring i København

København har fået en masse koranklodser for at forebygge indslag af kebabudfoldelse som involverer lastbiler og andre drabsværktøjer på hjul. Byen er i en situation som bedst kan kaldes en dødsspiral: man er på vej mod et muslimsk flertal, og samtidig stemmer de tilbageværende kosmopolitter ræverødt. Man styrer hårdt mod et konfliktsamfund, et Trudeau-agtigt kombisamfund med homoparader og ashura-optog, og samtidig må man forholde sig til de hundredtusindvis af voldsstøttende muhamedanere og disses tendens til terrorangreb. Det er ikke nemt at være Enhedslisten-borgmester. Nu skal borgerne komme med løsninger. Lad os håbe at de først konstaterer, at problemet er fremmede og kommunisters uafbrudte hærgen.

Der er opstillet mere end 100 granitblokke og såkaldte ‘plantekummer’ i Københavns indre by, som skal forhindre terrorister i at køre ind i større menneskemængder.

Men fremover skal sikkerheden mod terror øges yderligere i bydelen, og derfor får kommunens teknik- og miljøudvalg efter sommerferien fremlagt en række forslag til, hvordan man kan begrænse biltrafikken i den centrale del af indre København.

Og til efteråret vil teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL) så have københavnerne på banen med deres bud på, hvordan man bedst kan begrænse biltrafikken i den centrale del af Indre By.

Det har altid været Enhedskommunisternes våde drøm at genere bilejere så meget som muligt, så at deres forbundsfæller, korantro muggidjævle, hjælper dem  med et påskud til at forbyde biltrafik, må de opleve som værende en gave fra Lenin selv (pbuh).

– Det er vigtigt, at deres hverdagsviden bliver brugt til, at vi får skabt den bedste løsning til at sikre området. Borgerne og de erhvervsdrivende kan hjælper os med at lave en løsning, der både er sikker, men som også generer borgerne mindst muligt, forklarer Ninna Hedeager Olsen.

At borgerne blive inddraget i processen vækker glæde hos Bent Lohmann, der er formand for Indre By Lokaludvalg i København.

– Det er rigtigt mange biler, der er mere til gene end gavn. Men det skal også være sådan, at de handlende kan få leveret varer og beboerne kan komme hjem og ud igen, siger han.

Vi ser positivt på Røde Ninnas råb om hjælp fra borgerne, og her på redaktionen i Krystalgade har vi lagt hovederne i blød og fremkommet med en skudsikker terrorforebyggelse.

  • indkald alt disponibelt militært personel fra byens kaserner
  • forbered indsatsstyrker til opsamling af store menneskemængder
  • forbered indhegnede områder i nærheden af en flyvestation eller lufthavn
  • interner alle muslimer i kommunen
  • gør kommunen til muslimfri zone
  • indfør nødret som påbyder såvel myndighedspersoner som civile at uskadeliggøre ikke-fjernede muslimer

Dette er selvfølgelig meget besværligt, da det er en lokal indsats som ikke fjerner trusselsbilledet udenfor hovedstaden. Nok kan man stoppe alle køretøjer på indfaldsveje, men en permanent terrorfri hovedstad kræver en landsdækkende repatrieringspolitik. Således skal den endelige løsning, fysisk fjernelse af de samfund hvorfra truslen om terror udspringer, foregå på nationalt plan og ikke i små, københavnske kommunisthjerner, som betyder opstilling af betonblokke som de maler fredstegn på. Går det alligevel galt er indskydelsen i stedet at synge Imagine når indvoldene ligger spredt på brostenene. Tænk lokalt, tænk nationalt.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lord LollandLars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Koran klodser er et blankt lærred, folket kan bruge til at udtrykke deres utilfredshed på.
Klovne samfundets anonyme forslags-kasse.

balletmagnifique.blogspot.dk/2017/08/spgefugle-star-bag-tryg-reklamer-pa.html?q=tryg

balletmagnifique.blogspot.dk/2017/09/terror-som-normaltilstand-nej-tak.html?q=identit%C3%A6r

Lord Lolland
Administrator

Den med Tryg er godt nok satire på højt plan!