Hjem / Samfund / Svømmehalsidyl plettes af fremmede pøller

Svømmehalsidyl plettes af fremmede pøller

Det er en ærgelig situation blot at skulle dele vores nordiske svømmehaller med den tredje verdens primitive væsener, som ikke forstår eller respekterer vores ønske om en hyggelig dag med svømning og pjaskeri, når vi går i svømmeren. I stedet har vi igen og igen oplevet at de har en række andre ting på tapetet når de opsøger vores bassiner. Dels ønsker mellemøstlige mænd at gramse på børn og analvoldtage små drenge, dels holder de hvad man kan kalde skovtursfrokoster ved vandet. Dertil vil de ofte ikke respektere vores regler om afvaskning eller blot afklædning og som følgende beskriver, kan eller vil de fremmede heller ikke give deres lorteunger svømmebleer på. Derfor har 94,1% af de københavnske svømmehaller haft lukket på grund af afføring i vandet(!). DR’s Marcel Mirzaei-Fard rapporterer om hans pøllevenner:

Når det (udledning af afføring) sker nede i vandet, er det et stort problem for svømmehallernes brugere. Svømmehallerne skal nemlig lukke bassinerne ned og foretage en grundig rengøring, der kan tage op til 32 timer.

P4 København har kontaktet 17 svømmehaller i hovedstadsområdet d. 21. februar 2018.

16 ud af 17 svømmehaller svarer, at de har måtte lukke bassiner inden for det seneste år.

I Valby Vandkulturhus har man måtte lukke bassiner 28 gange som den svømmehal med fleste lukninger.

En rundringning foretaget af P4 København viser, at 16 ud af 17 adspurgte svømmehaller i hovedstadsområdet sidste år oplevede at måtte lukke bassiner ned mindst én gang på grund af afføring eller opkast i vandet.

Og det er til stor gene for både personalet og kunderne, hver gang det sker, fortæller Carsten Larsen, der er formand for Dansk Svømmebadsteknisk Forening.

– Det er jo irriterende, fordi vi må skuffe vores kunder, som dukker op til en lukket dør. Og klubberne kan ikke gennemføre den træning, som de har planlagt, siger Carsten Larsen.

For et par uger siden var en bekendt ude for præcis dette. En muggiunge lavede nummer to i vandet, tørklædeflodhesten måtte fjerne ungen, og bassinet lukkes. Der er ikke det sted vi ikke betaler perkerskat, når vi forlader hjemmets fire vægge. Vi må ikke alene kræve, men aktivt arbejde mod ikke blot svømmehaller for danskere, men et Danmark for danskerne. De fremmede kan skide derhjemme.

#VisitIndia

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

#NotAllSHITskins #PrayForSvømmehaller