Hjem / Verden / Cheddar Man(TM) hvid som nyfalden sne

Cheddar Man(TM) hvid som nyfalden sne

Da man for ganske nyligt proklamerede at et gammelt skeletfund i Cheddar, England, tilhørte en mand med sort hud, tænkte de fleste “næppe, lol”.

Men mange valgte ikke at tænke overhovedet. Her var jo et propagandaværktøj af rang, så medier og aktivister (og negere med selvindsigt nok til at have et mindreværdskompleks), så muligheden for at dekonstruere hvid identitet igen-igen.

De første englændere var sorte, så sorte har lige ret til engelsk jord”

“Ret svært at være racist, når din forfader var sort som kul, ha ha ha!”

Nogen ville øjeblikkeligt have lavet historieundervisningen om. Andre ville have museer modificeret omgående til at omfavne denne nye virkelighed. Men det var en kort signaleringsfest. Mere hæderlige forskere, som stadig mente at forskningsresultater skal baseres på uomtvistelige fakta, huggede den store historie ned. Festen var ovre:

Recent claims that Britain’s “Cheddar Man” had “black skin” are not true, there is “no confidence in the DNA analysis” and there is currently no fool-proof way to predict the skin color of bodies from ancient skeletons, New Scientist magazine has admitted.

“We cannot place such confidence in the DNA analysis,” the magazine quoted Susan Walsh, the scientist whose theoretical model was used to “prove” that Cheddar man was “black.”

In an article titled “Ancient ‘dark-skinned’ Briton Cheddar Man find may not be true” (21 February 2018), the New Scientist—one of the world’s most famous scientific journals, published continuously since 1956—the publication admitted that the claims about Britain’s oldest complete Cro-Magnon skeleton were untrue.

When the “news” was first announced—to coincide with a UK TV show of the research (called the “The First Briton”), the claim that Cheddar Man had black skin was widely trumpeted as “proof” that the “first Britons” were in fact black

All informed observers knew straight away that there was something wrong with this news, particularly because previous DNA testing on the skeleton had shown that his mitochondrial DNA was European (haplogroup U5a, to be exact, the same lineage as 11 percent of all present-day Europeans, as detailed in Sykes, Bryan, Blood of the Isles, Bantam, 2006).

Now however, the New Scientist has admitted that “one of the geneticists who performed the research says the conclusion is less certain, and according to others we are not even close to knowing the skin colour of any ancient human.”

“Previously, predictions on the level of skin pigmentation were mostly derived using two SNPs in SLC45A2 and SLC24A5 that indicate lack of hypo-pigmentation when in the ancestral state (Olalde, I. et al. Derived immune and ancestral pigmentation alleles in a 7,000-year old Mesolithic European. Nature 507, 225–228 (2014)).7

Oversættelse af sidste afsnit: euro-negere er faktisk hvide, uuuuuuups, rofl. Men selvom såvel Cheddar Man(TM) som “Out of Africa”-teorien, som postulerer at alle menneskeart oprindeligt stammer fra Afrika, er tilbagevist af sober, metodisk forskning og underbygget af antropologiske fund, så er hadkampagnen mod hvide ikke ovre.

(((Folk))) vil blive ved med at sige, at hvide ikke findes og samtidig at hvide (som ikke findes) ikke har ret til deres egne lande SAMT at ikke-hvide skal have forrang til samfundsgoder, uddannelser og jobs, mens hvide (som ikke findes) skal bagerst.

Og når vi skal bagerst, når der skal diskrimineres mod os i vore egne lande, så kan vi godt defineres og udpeges. Men kræver vi vores gudgivne ret og respekt for vores blod og jord, som vore forfædre har kæmpet og svedt for at videreføre til os, så er vi lige pludselig en konstruktion. Det er frækt. Meget frækt! Men en dag….. Én dag slipper vores tålmodighed op, og så vil de folk som har prøvet at fratage os vores fødselsret til vore egne lande, vores børns arv, lære at det er for sent at undskylde; for sent at angre.

#CheddarLivesMatter

Solbrændt? Ja. Negersort? NEJ! (photo courtesy of New Scientist – Cheddar Man rips shirt (2018))

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om