Hjem / Indsigt / Israel til Vesten: I kan få vores negere – værsågod!

Israel til Vesten: I kan få vores negere – værsågod!

Israel har ligesom Danmark et problem med invasive negerhorder. Men Netanyahu og co. er ikke så pjattede med deres ufrivillige melanintilskud og vil smide samtlige på porten, til stor utilfredshed for de sorte gæster. De drejer sig om 40.000 afromænd, som er havnet i jødeparadis. Med kriminalitet, voldtægter og andre manifestationer af deres væsen, oplever Israel præcis hvad alle andre lande med afrikanere gør og således vil de rense deres etnostat for disse elementer.

“Men jøder i Europa og USA er jo nærmest militante omkring sikringen af åbne grænser i Vesten og kæmper for legal og illegal indvandring. Er det ikke enormt hyklerisk, dobbeltmoralsk og paradoksalt?!?”, tænker den observante læser.

Jo, umiddelbart er det hyklerisk, men det er også blot en evolutionær gruppestrategi som jøderne på udebane har orkestreret i århundreder. Gør værtssamfundet svagt hvis det tjener det jødiske diasporas interesser. Det er hvad de ser med multikultur. Eliminering af monokultur, religiøs enhed, etnisk splittelse og indførelse af ‘smeltedigelretorik’, sætter jøderne lige med værtsfolket og de kan ubemærket pleje deres egeninteresser al den stund de bevarer deres egen etnocentrisme.

Det er hvad der hovedsageligt ligger bag deres tilsyneladende hykleri. I Israel har de kun deres egen ryg at holde fri, så der er der ingen vært at svække. Således forsvarer de et rent jødisk territorium og det er uden skrupler, præcis som de gør med modsat fortegn i Danmark og Vesten generelt.

Derfor er de trods hård kritik, uden slinger i valsen hvad angår deres uvelkomne negere. De skal ud. Nu er de ved, sammen med FN at få afsat deres negere til os: Europa (formentlig), USA og Canada. Tak for (sort) kaffe!

The United Nations High Commission on Refugees (UNHCR) has confirmed that it is in discussions with the Israeli government to ship the African invaders facing deportation from the Jewish ethnostate to “safe western countries,” which will likely include the US and Canada, rather than allowing them to be sent back to Africa.

“Such an arrangement could be realized, though the necessary details need to be worked out,” said Harel.

Harel did not name the “countries interested in absorbing the refugees” but the Times of Israel pointed out that since 2013, the UNHCR “has resettled 2,400 asylum seekers in third countries which they consider safe, including the US and Canada.”

Harel said was confident that an agreement could offer a viable solution for the approximately 38,000 Africans currently in Israel. “We would see such an arrangement as a win-win for the refugees as well as the State of Israel,” she said.

Israel has already deported approximately 4,000 asylum seekers to Rwanda and Uganda since December 2013, when the deportation program started.

Meanwhile, Israeli President Reuven Rivlin has announced his support for the plan to deport all the Africans in Israel, saying that the Jewish state “must take care of its own before the poor of other nations.”

“We are in a situation whereby for quite a few years we have had to deal with the problem, to grab the bull by its horns and to understand that the needy among our people come before the poor of another, while at the same time [acknowledging] we have a duty to every refugee,” Rivlin said. “First of all, we have to take care of our people, our citizens. We need to ease their lives.”

De samme som protesterer over at sende afrikanere til afrikanske lande, var nok ligeså bestyrtede over Trumps konstatering om at mange ulande var shitholes. Man kan ikke mene begge dele. Eller rettere, det kan man godt, hvis man er jøde. Det er magisk!

Israel dumper sorte i koncentrationslejre, men uden svømmepøl, teaterscene eller orkester. Skam jer.

#OpenBordersForIsrael men Israel siger nej! Netanyahu: “jeg hader niggere og jeg har en endelig løsning”.

“Men BiBi, vi bliver slået ihjel”. Israel: “LMAO! Og lær at stave, federsen!”

#HandsUpDontDeport

Med klassisk retorik og forfølgelseskortet kan man få rigtig meget igennem. Frække karle.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om