Hjem / Samfund / Løkke, Florida og hjernedøde strategiers overlap

Løkke, Florida og hjernedøde strategiers overlap

Hvad har Løkkes ghettokrig og Floridas skolestrategi til fælles?

At man tror man kan ignorere grundproblemer og på den måde konstruere et glansbillede. En blanding af selvbedrag og afmagt.

Skolen i Florida der for nylig havde en skoleskydning var underlagt den af Obama indførte politik med at skulle nedbringe antallet af udsmidte elever og kriminalitet på skolen. Gjorde skolen dette år for år ville inspektører og deslige få stor bonusløn. Derfor valgte man ikke at udsmide elever trods deres ikke-ændrede ballademønster (ja, vi taler primært negere), og i stedet for at anmelde dem til politiet for tyveri og vold, gemte man tyvegodset og lod som ingenting. At opdage man kan te sig som man vil, gør naturligt nok ingen til dydsmønstre, men nærer i stedet de værste elementer hos de i forvejen værste mennesker. Nu vælter skeletterne ud af skabet og virkeligheden bag de ellers faldende tal i de multikulturelle viser sig at være en mareridtstilstand.

Løkke tænker at vi skal gøre det samme med ghettoområderne. Det er murstenene der er problemet. Det er de smukke grønne områder. Det er skoler og handelsmuligheder, og fine, nyrenoverede lejligheder. Lokation, lokation, lokation. 

Det er ikke de primitive, voldsivrige, intolerante, inkompatible, uintegrerbare muggidjævle fra Afrika og Mellemøsten. Find en anden syndebuk!

Nej, det er lokationen, så hvis bare de spredes, så er problemet løst. Nu bor Abdullah, som er dømt for voldtægt af en 10-årig, i DIT kvarter. Nu bor Sadiq, som stak en 56-årig i brystet med en kniv under et gaderøveri, i DIT kvarter.

Men han bor ikke i Finlandsparken. Han bor ikke i Vollsmose. Problemet er løst!

Tak, Løkke. Med din kløgt og høje intellekt har du løst den kattepine som Venstre har skaffet folket på halsen med dit partis masseimport af fremmede i årtier. Tak, tak, tak!Hvem kunne vide at den demografiske katastrofekurs, som du til dels er personligt ansvarlig for, kunne løses ved at opstille små forhindringer, som får perkere til at bo i mere danske kvarterer?

Her gik jeg og troede at vi var på vej til at blive et mindretal i vores eget land med matematisk sikkerhed, om ikke der kommer en radikal repatrieringspolitik på disken, og så viser det sig at vi blot skal sprede de fremmede djævle mere jævnt ud i det danske samfund. Hvor føler jeg mig dum!!! Du er Danmarks lys, Lars Løkke Rasmussen. En landsfader!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Claus BoatsinkerAnders Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Anders
Gæst
Anders

God atikkel men, kan desværre ikke se hele tegningen.