Hjem / Danmark / Moderrolle på udvidet udlicitering

Moderrolle på udvidet udlicitering

Man kan altid stole på stat og kommune i Klovnedanmark til at udbygge sig selv og sætte nye skibe i vandet, som kan erstatte tidligere normer for en velfungerende kernefamilie. Børnepasning med ekstra børnepasning ovenpå! Så kan moderen være helt fri til ikke at være moder i videst mulig udstrækning. Joanna må da spekulere på hvad hun egentlig skal med sin mand, når nu kommunen bejler til hende med tid, penge og ressourcer. Cucked.

Joanna: ønsker ikke at passe sit barn. Joanna: ønsker at sælge bumsecreme til 17:30

– Det betyder jo, at jeg kan have det arbejde, jeg gerne vil have, og lave det, jeg brænder for. Og det betyder, at jeg ikke skal have dårlig samvittighed over at komme sent hjem til Johanna.

Du bør have dårlig samvittighed. Pas dit barn! Det er den simple, men smukke pligt du har. Og med kun én lille engel bør der også være tid til lidt motion. Det kan kombineres med frisk luft for den bette.

Sådan siger 26-årige Joanna Kjær. Hun bor i den lille by Brovst i Jammerbugt Kommune, arbejder på nedsat tid 30 timer ugentligt som souschef i Matas i Løgstør og er mor til Johanna på halvandet år.Og så er hun sammen med sin mand de eneste i Danmark (opgjort i januar), der benytter sig af dagtilbudslovens kombinationstilbud. Det giver forældre med dokumenteret skæve arbejdstider lov til at kombinere en deltidsplads i dagpleje eller en daginstitution med et tilskud, der kan sikre privat pasning i hjemmet i de timer, som ligger uden for daginstitutionernes åbningstid.

Hver en skattekrone brugt på udlicitering af moderrollen gennem børnepasning er en krone man kunne have givet i skattenedsættelse til familien med en hjemmegående mor.

Det betyder, at Joanna Kjær og hendes mand ikke skal bekymre sig om åbningstider i datterens vuggestue eller være afhængige af bedsteforældre, der kan hente – også selvom den 26-årige souschef bruger de sene eftermiddagstimer på at lange vatrondeller, shampoo og parfumeflasker over disken i Matas, og han i hverdagene arbejder på Sjælland.

Der er rigelig tid til at sælge øjenskygge og hælfile, når børnene er flyttet hjemmefra.

Men selvom efterspørgslen efter kombinationstilbuddet i kommunen ikke er stor, giver muligheden god mening for forældrene.

Det mener Ulla Flintholm, som er formand for Børne- og Familieudvalget i Jammerbugt Kommune.

– Vi har valgt at tilbyde kombinationstilbuddet, fordi vi godt er klar over, at familier i dag er forskellige, og at de har forskellige behov, siger hun.

Ifølge dagtilbudsloven skal forældre med skæve arbejdstider i alle kommuner have mulighed for at få et tilskud til privat pasning som et alternativ til en plads i et dagtilbud.

Familien er nationens hjerte, og det er statens rolle at værne om denne og give den de bedste vilkår for at trives. En familie skal kunne eksistere på en normal indkomst og at jage kvinder ud og lege mænd i erhvervslivet, at give grundløse skilsmisser, at give enlige mødre økonomisk belønning, at gøre det straffrit at forlade hus og børn – alle disse ting er noget, vi skal bekæmpe og en politisk ideologi som vil det bedste for folket, må og skal understøtte et trygt hjem hvor børneflokke vokser op med en mor til at tage sig af dem. Joanna og Jammerbugt kommune er et skrækeksempel på hvad der skal ændres.

“Hvor er mor?!?”. Mor er i Matas.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Astrid Halfdan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Estrup
Skribent

Man burde være hjemmegående indtil at ens egne børn starter i skole eller måske et enkelt år i børnehave, afhængig af om barnet er klar til det. Især dagpleje (0-3 år) er forfærdeligt fordi det skader børnene psykisk meget, at de ikke har deres mor i mange timer om dagen. Og når børnene kommer sent i børnehave eller starter i 0.klasse, så er det bedst hvis moren stadig er hjemmegående eller højest arbejder deltid, så hun stadig kan klare sin mor-rolle optimalt. Personligt synes jeg det skal være helt forbudt, at putte børn i institution før de er 4-5 år tidligst, alt andet er usundt for børnene og fratage kvinden sin ret og pligt til at passe hendes eget barn.