Hjem / Indsigt / “Føj her stinker”, sagde naziracisten

“Føj her stinker”, sagde naziracisten

Når man hører om diverse videnskabelige undersøgelser har man ofte vidt forskellige reaktioner. “Indbyggerene i San Marino udvikler allergi mod dadelsuppe tyve gange oftere end verdensgennemsnittet” ville for eksempel overraske en smule, mens “vand er i flydende tilstand vådt” forekommer indlysendse for ikke blot storhjernede nibbas. En undersøgelse der påviser at folks afsky for stinkende mennesker og urin er proportional med fornuftsgraden af deres politiske holdninger, hører til den indlysende kategori:

A study has found that the more a person is revolted by the smell of body odour and urine the more likely they are to be right wing and want to secure national borders.

Research conducted by the University of Stockholm, Sweden, also found that left-wingers were less revolted by bad personal hygiene, reports MailOnline.

Psychologists believe that it represents a deep-rooted “defence mechanism” against contagious diseases.

Indeed, a Royal Society paper proposed in 2011 that disgust “evolved to motivate infectious disease avoidance”.

Er man multikulturalist, venstreorienteret og danskfjendsk, så kræver det at man lukker sit naturlige reaktionsmønster ned, eller i hvert fald undertrykker det bevidst eller ubevidst. Man udviser tolerance. Tolerance for det afskyelige. Og dermed tilsidesætter man sin menneskelige natur. Det er unaturligt at nære den fremmede ved sin barm, mens det er vores mest grundlæggende træk at villle sikre vort folks overlevelse og en fremtid for vores børn.

Vi snakker ikke kun stinkende negere, som undersøgelsen indikerer, men alle fæle aspekter af vore ormeædte samfund:

  • voldtægter – en naturlig reaktion er at dræbe eller i det mindste udvise de fjendegrupper hvorfra disse gerningsmænd kommer. En unaturlig reaktion er at ignorere det og tale om at “individer voldtager – fremmede er velkomne”
  • demografisk krigsførelse – en naturlig reaktion er at dræbe eller i det mindste udvise de fjendegrupper som truer én demografisk og benytter ens arvsgivne ressourcer til at nære deres afkom på vores jord. En unaturlig reaktion er at kalde disse fremmede for “nydanskere” og mene de skal have lige ret til danskernes fædreland.

Du kan lave listen så lang som du synes. Pointen er at folk som tolererer ildelugtende pis nok også er tilbøjelige til at tolerere mord, overfald og voldtægt. Part and parcel og så videre. At basale, naturlige reaktioner også kan overføres til det politiske spektrum er ikke overraskende. Har man ikke en medfødt evne til at skelne ret og vrang med sine sanser, så er man nok heller ikke så kritisk i andre sammenhænge. Synes du ulækre ting er ulækre, så er du på rette spor. Og bare at tænke at den radikale kattedame ikke reagerer som du på skarp sved og muggen pis er i sig selv tankevækkende.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kendisblogger kidnapper Jonni Hansen!!! (nyhedsnovelle)

I hvad der kun kan beskrives som et ufatteligt scoop, bringer vi her den vanvittigt …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om