Hjem / Verden / En Klovneverdens affaldsudveksling

En Klovneverdens affaldsudveksling

U.S. President Donald Trump (L) and Australia's Prime Minister Malcolm Turnbull (R) deliver brief remarks to reporters as they meet ahead of an event commemorating the 75th anniversary of the Battle of the Coral Sea, aboard the USS Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York, U.S. May 4, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst - RTS158CO

Gode signaler med dårlige resultater. Det kan man sige er udfaldet af Australiens snylterpolitik og Trumps udmeldinger om denne. Australien har en politik med ikke at modtage bådsnyltere, næsten udelukkende muslimske ballademagere, og derfor opmagasinerer de disse vandbårne parasitter på Papua New Guinea.

Ligesom alle andre vestlige lande i forfald har Australien ikke viljen til at dumpe disse uinviterede lykkeriddere i deres eget land igen, så deres hårde linje viser sig at være et bluffnummer. På overfladen så det ud som en smart løsning, da Australien fik tørret 1250 bådmuggier af på USA. Obama sagde “yes we can (take your stinking garbage)”, da import af ikke-hvide jo er god demokratisk politik.

Det skulle have været så godt, men tilbagerulningen af Obamas løfter har ikke været en ubetinget succes…

Så kom Trump og sagde “næppe, Dundee. Vi er ikke bundne af Obongos lovninger på import af jeres muhamedanske hovedpine”, så Australien blev gjort til nar, og USAs befolkning blev gjort bekendt med denne undergravende Obama-politik som jo var tys-tys. Men realpolitik viste sig svær, og Trump trak i land. Nu begynder så den ydmygende proces med at modtage disse skodfolk, og Australien får deres “sejr”. Australien har yderligere også afvist New Zealands forslag om at tage imod 150 af deres problembørn. Men selvom New Zealand trak bukserne ned, vendte bagen til og sagde “giv os jeres værste”, så takkede aussierne nej, da disse folk jo efterfølgende som kiwier kunne tage frit til Australien.

Prisen for dette cirkus er så at Australien modtager 1.250 affaldseksistenser fra amerikansk drevne lejre i Costa Rica, så de hårde kriminelle elementer fra El Salvador, Guatamala og Honduras kan komme til Australien! Ser man på drab i verdensstatistikkerne ligger disse lande helt i top. Det er forfærdelige mennesker, der skaber forfærdelige samfund.

I nyt modetøj og med iPhones fragtes jordens værste til næste luksusddestination. Båt.

Tillykke Australien! Tillykke USA! En affaldsudveksling til skade for alle på nær triumferende snylterhorder er på plads. Båt-båt-båt-båt-båt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om