Hjem / Danmark / Socialdemokratiet: BASED eller bræk?

Socialdemokratiet: BASED eller bræk?

Overalt i Århus kan man se busskursreklamer med Mette ‘brun hud gi’r nakkeskud’ Frederiksens ansigt og sloganet “Lad os samle Danmark”.

Spørgsmålet der så presser sig på, drejer sig om hvem der har splittet Danmark. Og hvis Mette erkender Socialdemokratiets store skyld i såvel fremmedimporten som promoveringen af værdier som har undergravet kernefamilien og ødelagt sammenhængskraften i samfundet, så vil vi gerne høre hendes kommentarer til dette. Og se en præsentation af en politik som kan korrigere dette ubeskrivelige svigt.

Vil sosserne tage ansvar, rydde op og påbegynde den langsigtede repatrieringsproces af de fremmede i Danmark?

Deres meget omtalte asylforslag signalerede at de var bekymrede på nogle punkter. Men på deres hjemmeside er der en video om at samle Danmark. Giver den positive svar? Angrer Ankers arvinger? Kan Danmark få glæde af dette ellers så uendeligt skadelige parti efter så mange årtiers vanstyre?

Fra videoen:

“vi skal hjælpe flere flygtninge”. Hvorfor i alverden skal den danske stat indblandes i fremmede konfliktscenarier på fjerne kontinenter? Nej, staten skal ikke blande sig. Vil danskere med blødende hjerter støtte FN-lejre, skal de være velkomne til at slå deres egen sparegris i stykker, men håbløse samfund, lortelande om man vil, skaber håbløse skæbner og disse er hverken vores ansvar eller interesse. Ommer!

“og så er det på tide at alle nye danskere der kommer hertil bliver en reel og integreret del af det danske samfund” NEIN, NEIN, NEIN, NEIN, NEIN, NEIN!!! Tåbelige møgkælling. Socialdemokratiets hidtidige landsforræderkurs er altså ikke lagt om, og de mener stadig at tilstrømmende fremmede kan blive “danskere” og at de skal opsuges og have del i vores samfund, med det perverse integrationsmantra som den altfrelsende stikpille. Op i kranen, Mette. Ommer!

“vores udlændingepolitik er retfærdig og realistisk. En udlændingepolitik som samler Danmark”. Samler os om befolkningsudskiftningen? Hvad er det for noget reklamebureausnak? Enten fortsætter de passiviteten med den demografiske dødsspiral, som de har sat i gang med andre partiers medvirken, eller også arbejder de for danskerners ukrænkelige ret til Danmark og en fjernelse af den fremmede trussel. Stor ommer.

Som vi kan se i denne meget korte video, er det helt håbløse signaler de sender. Socialdemokraterne har blod på hænderne, og ofrene for multikultur vil fortsætte med at blive flere og flere, dag for dag i det lortesamfund de har skabt. Men “nye danskere” skal fortsat integreres. Julegaven til stemmekvæget. Udenlandske medier dåner over vores politikeres “stramme kurs” og “hårde tone”, men reelt er det fornærmende tandløs symbolpolitik fra både V og S som ikke løser et eneste grundlæggende problem.

Intens afsky for den demokratiske proces intensiveres

 

 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om