Hjem / Indsigt / Boomer-fatwa udstedt mod Eric Kreutzmann

Boomer-fatwa udstedt mod Eric Kreutzmann

(OBS! Denne artikel udgives forsinket på grund af byggesjusk på redaktionen. Vi udvider på Krystalgade – red.)

Den venstreorienterede nazist og professionelle Soros-brostenskaster Eric Kreutzmann er kommet i juridiske problemer. I en artikel udgivet her på Dagens Blæser d.23. januar 2018 påstod han ved at uheld, da han havde haft for travlt med at ryge skunk til at tjekke Wikipedia, at Rage Against the Machine-guitaristen Tom Morello var bassist—nu truer Morellos fans med at indlede en injuriesag mod Kreutzmann.

Vi har snakket med den forfærdede Antifa-fascist og Redox-frivillige, der i øjeblikket sidder indhyllet i et Palæstinensisk flag i sin mors kælder.

Dagens Blæser: Kan du fortælle, hvad den kommende retssag handler om?

Eric Kreutzmann: Jo, altså, jeg fandt jo tilfældigvis ud af, at ham bass-… undskyld, guitaristen fra Rage Against the Machine er gået solo. Og for det ikke skal være løgn, synger han på dansk. Musikken er lige så politisk RATM, og også ca. lige så dårlig; men dog med nogle ret anderledes holdninger. Morello er åbenbart sådan en højreorienteret frikadellefætter—han er blevet promoveret af Den Danske Forening og det hele. Jeg skrev en anmeldelse af en af hans sange, og kom desværre til at sige, at han havde været bassist, ikke guitarist, for RATM.

DB: Javel. Så retssagen handler altså om, hvilket instrument Morello spillede, da han var medlem af RATM? Hans fans forstår med andre ord godt, at bassen er et instrument for fede tabere, der hverken kan spille guitar eller score damer.

EK: Primært [Kreutzmann lader kort blikket hvile på den 5-strengede elbas, han tilsyneladende har forsøgt at gemme væk ovre i hjørnet af kælderlokalet], men ikke udelukkende. Der er også nogle, der er blevet en smule oprørte over, at jeg i min artikel kalder Tom Morello for nazist. De påpeger ganske korrekt, at nazismen jo er en venstreekstrem ideologi og at Hitler var socialist ligesom f.eks. Stalin og Mogens Lykketoft.

DB: Hvorfor besluttede du dig så for at påstå det, når nu du godt vidste, at det var åbenlyst forkert?

EK: Jeg følger blot protokoll-… øh, dvs. retningslinjerne. Det er folk såsom min chef, George Soros, der i øvrigt er forhenværende nazist og venstreorienteret antisemit, der finder på, hvordan vi bevidst skal lyve om den patriotiske og ikke-racistiske højrefløj. Personligt gør jeg bare, hvad der bliver sagt.

DB: Men hvad er egentlig jeres mål? Hvorfor køre den slags smædekampagner mod højrefløjen og kalde dem for racister, osv.?

EK: Det er for at fjerne fokus fra os selv; alt, hvad vi finder på af løgnehistorier om den patriotiske og fuldkommen helt og aldeles ikke-racistiske højrefløj, er i virkeligheden sandt om os selv. Personligt ønsker jeg, præcis ligesom alle de muslimer, jeg konstant kommer med dårlige undskyldninger på vegne af, at kvinder skal gå anstændigt klædt, blive gift, få børn, osv.; en hver højreorienteret patriot ved jo, at det siden 1968 har været en vigtig del af dansk kultur, at kvinder skal have mulighed for at gå klædt som ludere og også opføre sig nogenlunde ligesådan. I øvrigt går jeg mere op i hudfarve, end jeg gør i abstrakte idéer—det er selvfølgelig fordi, jeg er en racistisk identitetspolitisk venstrefascist.

DB: Så hvad skal der nu ske? Hvad vil du foretage dig op til retssagen, og regner du med at vinde?

EK: Lad mig allerførst svare på sidste del af dit spørgsmål: nej. Jeg regner klart med at tabe retssagen; det er tydeligt, at jeg har løjet om Tom Morello—han er hverken bassist, nazist eller nazistbassist. Desværre kan jeg næppe betale de 6 mio. kr., hans advokat råder ham til at kræve i erstatning. Jeg bliver ruineret. Netop derfor vil jeg i løbet af mine sidste dage som gældfri mand blot forsøge at nyde livet. Jeg mangler stadig at få set de sidste par afsnit af min nye yndlings-anime, og desuden har Hamas lige sendt mig seneste eksemplar af deres månedlige blad Burqa Babes.

DB: Eric Kreutzmann, du skal have mange tak for at ville tale med os.

EK: Min fornøjelse. Leve revolutionen! Leve islamobolsjevismen! Hil sejr!

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Menneskenes fundamentale ulighed

Dette stykke blev oprindeligt bragt i Frederiksborg Amts Avis d. 20. Juli og en læser …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Rushy Pajeet Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Rushy Pajeet
Gæst

Har just hørt Tom Frikadello har “reworked” sit halvfemser hit Peeps of the Golden Dawn. Mmm #hilsejer #rødsortfront