Hjem / Verden / Voodooniggerluderforhandlere anholdt

Voodooniggerluderforhandlere anholdt

11 personer i Spanien, samt tre i England, er for nylig blevet anholdt i sammenhæng med efterforskningen af en prostitutionsring, der smugler afrikanske kvinder til Europa. Blandt de anholdte er to nigerianske mænd og en spansk kvinde. Hvorvidt den “spanske kvinde” blot er en bantudronning med spansk statsborgerskab, eller en egentlig spansk kvinde, der har realiseret den ultimative kattedamefantasi, oplyses ikke.

Smuglernetværkets ofre, der primært kommer fra Benin og Nigeria, lokkes med løfter om en bedre tilværelse i Europa, men bliver ved deres ankomst tvunget ud i prostitution for at betale deres gæld til smuglerne. (Sikke dog et smukt eksempel på negroid racesolidaritet.) Som et ekstra tvangselement udsættes de tilsmuglede stammekrigerinder for voodooritualer, hvor de bliver tvunget til at spise rå kyllingehjerter og får kønshår og negle revet ud.

Det er måske ikke nødvendigt at sige dette til Dagens Blæsers læsersegment, men jeg gør det nu alligevel: næste gang nogen fortæller dig om afrikansk kulturberigelse, så husk på, at det eneste deres kultur reelt har at byde på, er sexforbrydelser og trolddom med døde kyllinger.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

F for RED ICE

Den sorte sol vil rejse sig som fuglen Føniks Som vi så havde storkapitalens nyttige …

1
Efterlad et svar

avatar
 
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Sexforbrydelser og trolddom med døde kyllinger… Hvilket andet folk er det nu der også praktiserer dette? Hmmmm