Hjem / Danmark / Konservativ selvudslettelse

Konservativ selvudslettelse

Vi ser mest Lars Løkke i overskrifterne, når vi hører om den meget omtalte indsats mod eksistensen af ghettoer. Men denne plan, som kort sagt er at sprede den fremmede plage til hver et hjørne af Danmark, er også et konservativt misfoster. De Konservatives gruppeformand, Mette Abilgaard, er kommet til tasterne i et afslørende forsvar for denne politik, der sætter det danske folk bagerst nok engang.

Næsten en halv million mennesker i dette land er enten indvandrere eller efterkommere fra ikke-vestlige lande. Nærmere betegnet udgør de 8,5% af Danmarks befolkning. Når så mange mennesker bosætter sig et nyt sted, er der nok af dem til, at de egentlig ikke behøver at beskæftige sig med de mennesker, der i øvrigt bor i deres nærområde.

Den udenlandske befolkning, når man afdækker de mørketal som Danmarks Statistiks definitionsfusk søger at skjule, er nærmere en million fremmede. En million!! Men en halv er slem nok, og det er bare et øjebliksbillede af en demografisk situation som er helt ude af kontrol. Hvor dette stærkt øgende antal mennesker opholder sig, er ikke det væsentlige, men hos Mette Abildgaard er det deres blanding med danskerne som er det eneste succeeskriterie. Det omvendte, at få adskilt og beskyttet befolkningen fra disse uinviterede nassehorder, burde være en straksprioritet. Hjemsendelse eller kaos.

Så er der nok at tage af, som taler ens eget sprog, hvis man skal finde legekammerater, venner, eller ægtefæller. Resultatet kender vi: Vi lever ikke længere i ét samfund, men i et land med adskillige ’hver-for-sig-fund’.

Ja, landet er splittet ikke blot i fremmede og danskere, men også splittet danskerne imellem. Vores kamp for og imod multikultur har gjort et “blot” betændt demokrati til en galloperende kræftsvulst. Og vores såkaldt konservative vil have at somaliske børn skal forpeste vores egne børns opvækst med deres tilstedeværelse, så vi kan “integrere” dem. Landsforræderi! Folkeforræderi! Børnemishandling!

Hvis disse mennesker var spredt ud over Danmark ville de i stedet være faldet bedre ind i mængden. Til gavn og glæde for vores folkelige fællesskab.

REEEEEE!! Vi har næsten ingen områder hvor der kun er danskere længere. Men vi har nok nogen hvor der er forholdsvis få. Og her må der nødvendigvis skulle endnu flere til, så de kæmpe store mængder fremmede i byområderne kan spredes, eftersom det er regeringens fetish. Til gavn? Til glæde? Folkeligt fællesskab? På hvilken måde har vi glæde af den befolkningsudskiftning som Abildgaard og co. lader ske dag for dag? Det er en usmageglig hån mod ofrene for multikulturen. Ofrene for den konservative politik gennem årtier. Prisen for dette svigt skal være hård og brutal, hvis der er retfærdighed til på denne jord.

Som eksempel kan vi tage en almindelig dansk klasse med 24 elever. Med 8,5% fremmedsprogede i klassen, svarer det til at lige godt to elever taler et fremmedsprog. Hvis et af disse sprog er farsi, mens det andet er tyrkisk, så forsvinder fordelen naturligvis helt. Langsomt vil de to lære dansk, få danske venner og ’skifte kultur’. Den ved vi jo ligger begravet i sproget. Vi ved også at den tilegnes i barndommen. Den sikreste vej til at få vores mange indvandrere integrerede og i sidste ende deres efterkommere assimilerede er derfor at få dem spredt ud over hele landet.

(1… 2… 3…. 4…. 5…. 6…. 7…. 8…. 9…. 10…. dyb indånding) Tyrkere der taler dansk er tyrkere. Somaliere der taler dansk er somaliere. Vi skal som vores vigtigste opgave have, at beskytte vores børn og sikre dem en tryg fremtid. Mette Abildgaard vil forpeste alle skoleklasser. Ingen dansk dreng eller pige skal slippe for Fatima og Abdullah. Vi har skole på skole med 80% fremmede, 90% fremmede! Skal disse ned på “acceptable” 8,5%, så vil mange andre skoler med store andele danske elever skulle betale prisen for dette groteske cirkus. Må de personer som lader dette ske, brænde for evigt over en sagte ild i helvede.

Derfor skal vi have opløst ghettoerne, men det er ingen nem opgave. Nu er de der jo med deres mandecaféer, kvindeforeninger, privatskoler og så videre. Vi bliver imidlertid nødt til at opfinde en cocktail af incitamenter og regler, der får det til at ske. Det er blandt andet hensigten med vores og regeringens ghettoudspil, der blev lanceret torsdag.Vi vil blandt andet rive flere bygninger ned i de udsatte boliger områder, og i nogle tilfælde vil vi fjerne hele ghettoer. Flytter man til en ghetto, får man en lavere ydelse, og man kan slet ikke flytte dertil, hvis man er på integrationsydelse. Vi vil også stille tydelige krav til at børn i ghettoer skal i daginstitution, og at de skal kunne dansk på et vis niveau, inden de starter i 1. klasse. Det er hårdt, men nødvendigt.

De fremmede skal ud af Danmark. Danmark tilhører danskerne. Hvad er det i ikke fatter? Hvorfor vil I sprede disse for Danmark uvedkommende sataner (nogle, antager jeg, er gode mennesker…) til hver en afkrog af vores land? Tror I det ender godt? Det er vist mere fornuftigt i forhold til rigets sikkerhed at opløse Folketinget end ghettoerne.

Og så skal vi kræve af de kommunale forvaltninger, at de smider fløjlshandskerne. En del steder har der spredt sig en kultur for, at arbejdsløse eller kontanthjælpsmodtagere får lov til at sige nej til de første tilbudte job, så ’fælden’ først klapper tredje gang. Det går ikke.

Vi hører også, at der tilsyneladende er en tredjedel af flygtningene, som kommunale administrationer holder hånden under, selvom de ikke møder op til den lovbefalede danskundervisning. Nogle kommuner gør det godt, men andre halter bagefter. Det er ikke i orden.

Breaking news: Danmark har ikke flygtninge. Vi har kun parasitter fra fremmede kontinenter. Hold op med at øse milliarder på disse snyltere og send lortet hjem! Send bosnierne hjem! Send sri lankanerne hjem! Send irakerne hjem! Det er så åbenlyst fornuftigt, hvis man blot overfladisk mener som politiker at ville sit land det bedste.

Som konservative er det naturligvis vores opfattelse, at alting skal foregå inden for lovens rammer, og samtidig må vi altså også kræve, at kommunerne lever op til deres forpligtelse og farer frem med de muligheder, som loven foreskriver – så det bliver sådan, at her til lands taler vi dansk og gør vores pligt og tager et arbejde, før vi kan kræve vores ret.

Som konservative er jeres svigt utilgiveligt, og en domstol bør dømme jer hårdt for jeres forbrydelser mod det danske folk.

For at det budskab skal sprede sig, er vi imidlertid nødt til at gribe fat om nældens rod og få opløst ghettoerne. Det er i sidste ende planen.

Tåber!

Hvordan de end spredes, så vil der stadig være 20% fremmede. Siden 40%. Senere 70%. Dette trylleshow som regeringen blamerer sig med, er uskønne spildte kræfter. Indtil repatriering kommer på disken, skal vi revse disse tosser. Jeg håber ingen lader sig spise af med denne omrokering af perkere. Det er det glade vanvid.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Morten NorupClaus BoatsinkerLarsLarsenMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morningstar
Gæst
Morningstar

Kommer ju bli härligt för alla vanliga danskar att få dessa nya grannar. Människor som har arbeten eller skola dom ska upp tidigt på morgnarna. Säkert längtar dom efter arabisk disco på full patte nätterna igenom. Eller bli berikade med vägglöss och kackerlackor. Rulla förrädarna i tjära och fjädrar!

Morten Norup
Gæst
Morten Norup

Landssvigerne er nødt til at mærke en “korporlig” modstand og reaktion mod deres vanvittige leflen for Satans Egne, for hvem udryddelse af den Ariske Race / de sande israelitter er vigtigere end alt andet.

Folket må oplyser om der Jødiske Spørgsmål – kun en svag promille af befolkningen har gider at sætte sig ind i de bagvedliggende årsager til dette djævelske forræderi !

Med venlig hilsen.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hold kæft det gør mig rasende!! De landsforræderiske mongoler prøver på bedste vis at destruere det danske folk mens de lader som om at nu er de sørme hårde mod perkere!! Jeg bliver sindsyg! Den her klovneverden må ende