Hjem / Verden / Jødisk terrorkampagne mod Europa forstærkes

Jødisk terrorkampagne mod Europa forstærkes

Vi ser ikke Kina forsøge at lukke samtalen ned omkring hvad japanere gjorde mod deres risgnaskende kineserfjender under anden verdenskrig. Det er handlinger man kan belyse med fakta og, hvis man vil, vurdere det moralsk (u)korrekte i, alt afhængigt af ens etnocentriske briller. Men jødernes guldfugl, den gennemhullede si kendt som holocaust hvor seks trillioner jøder blev lavet til lamper og sæbe, hængt på kroge, smidt på elektriske gulve der lavede dem til aske, kørte i døden på en holocoaster og måtte sluge deres diamanter, pølle dem ud og sluge dem igen dag efter dag, må ikke være til diskussion. Uanset hvor meget der kan bevises at være bizarre, vamle påfund, så skal man stadig lade som om der var falske bruserrum hvor der nogen gange kom insektgift ud i stedet for vand og dødstallet, selvom det nedjusteres for hver afslørede propagandaløgn, skal ALTID ende på seks millioner.

Det er frækt.

Det er dristigt.

Men ingen stopper dem. Det er som om de har uforholdsmæssigt meget magt i vores kulturkreds og er skruppelløse med at bruge den. The Lawfare Project er et glimrende eksempel på hvad vi finder os i fra denne gruppe.

“Google, Yahoo, and Twitter are all hosting antisemitic websites and content on their platforms that violate Spanish law. If they do not respond positively to the cease and desist letters sent last week, we will file lawsuits against them,” said Ignacio Wenley Palacios, The Lawfare Project’s Spanish counsel.

The Lawfare Project is also known for being the first of at least three Jewish lobbies to file legal suits against the Belgian government in 2017 and early 2018 for that country’s law banning Jewish and Muslim ritual slaughter of animals, a cruel and backward process which inflicts great pain upon the animals and is increasingly being rejected by all civilized people for the animal cruelty that it is.

Sandheden frygter ingen granskning. Jøderne frygter sandheden. Så de har arbejdet hårdt for i land efter land at få lovbeskyttet deres Store Løgn(TM) og nu bruger de disse love til at lukke internettet ned. Et internet der allerede er fyldt med monopollignende strukturer på jødiske hænder, som ivrigt censurerer og propaganderer, ikke mindst Google og YouTube. Såvel YouTube som Twitter arbejder tæt med de jødiske terrororganisationer ADL og SPLC om at lægge bånd på det frie ord. De udnytter en infrastruktur der i høj grad er skabt af den amerikanske stat, men vil samtidig være fri for den forfatningsgaranterede ytringsfrihed. De spæner buen hårdt. De har ikke evnen til at stoppe mens legen er god. Nu er de igen nået til “goyim ved besked – luk det ned!” og igen-igen er deres gerninger med til at vække millioner der indser at en kontrasemitisk offensiv er bydende nødvendig.

Man må håbe at vores tålmodighed har en grænse. Og så skal vi få sprængt disse bånd, tale frit, forske frit og smide denne frække, løgnagtige gæst på porten.

#Thoushallnotcensor

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om