Hjem / Indsigt / Hvem skal kvinderne reddes fra?

Hvem skal kvinderne reddes fra?

På Dagens Blæser respecter vi wamen. Vi tolererer ikke lange, småsarkastiske indlæg som ikke respecter wamen. Nedenstående er et eksempel til skræk og advarsel. Respec wamen, tak.

Det er kommet til skribentens opmærksomhed, at en flok kvindfolk har skabt et såkaldt hashtag på de sociale medier, hvor de der igennem forsøger, at få deres jammer ud til så mange så muligt. Nu kan alle i denne verden (ja altså undtagen hvide traditionelle mænd) frit bruge de sociale medier til at skabe en kampagne om (indsæt ligegyldig retfærdigheds floskel her). Så hvorfor ikke, tænkte disse kvindfolk sikkert.

Det absurd nemme og komfortable ved at sidde i sikkerhed derhjemme i sofaen og brokke sig på de sociale medier under et falsk navn, vil vi ikke komme videre ind på her (Selv jeg gør det!). Det lader dog til, at deres frontkvinde (forkvinde? Talskvinde? Kvinden øverst? Hunulv?) bruger et reelt navn. Sådan et hvor folk både har et fornavn og efternavn. Hvor vidt det er ægte kan ikke umiddelbart verificeres. Link til madamen her: twitter.com/beritfranziska?lang=en

Men hvad går denne kampagne så ud på, og hvordan er den lanceret? Vi ser alle de klassiske tiltag som en twitter profil, en facebook side, en hjemmeside og en youtube kanal. Intet nyt her.

Med hensyn til hvilken slags ”retfærdighed” og ”frihed” denne kampagne ”kæmper” for, så kan vi læse os frem til, at de er imod udlændinges vold mod dem. De er simpelthen imod at udlændinge i primært Tyskland begår overgreb imod kvinder. Man må formode, at en grupperings hjemmeside er deres ansigt ud af til, og den primære funktion er, via materiale distribueret på deres sociale mediekanaler, at få folk over til hjemmesiden og udføre en form for handling. En online sales funnel. På frontsiden på deres hjemmeside bliver vi præsenteret for ”deres video”. Med en blanding af pligt og afsky trykker skribenten på play.

Vi præsenteres så for en ung kvinde med farvet hår og makeup, der siger, at hun har tre fornavne. Det har hun så ikke, men det må formodes, at de tre navne er navne på kvinder, der har været for tæt på en udlænding på den ufede måde, skal det altså forstås. Altså en måde der ikke umiddelbart er sjov eller spændende. Hendes ansigtsudtryk udtrykker primært vrede med en smule opgivelse og frustration. Kvinden er simpelthen vred over, at 3 Europæiske kvinder har haft en dårlig oplevelse med udlændinge. Det skal lige siges, at de tre fornavne faktisk kun er to, idet det samme fornavn bliver nævnt to gange. Det har altså ikke været muligt af finde tre forskellige kvinder, man kunne bruge som skræmmeeksempel, der havde hvert sit fornavn!?

Af (udelukkende) pligt til fædrelandet fortsætter vi videoen: Tre andre unge kvinder nævner også de to/tre navne, og vi får endda noget klavermusik smidt på videoen. Alle kvinderne har tung makeup på endda med gyselige påmalede øjenbryn. Og en har endda kort farvet hår! Deres ansigtsudtryk er skiftet over til ren klynk og jammer. Vi skal altså forstå, at disse kvinder er ofre for udlændinge. Der er altså nogle forfærdelige mennesker, der har gjort nogle forfærdelige ting mod disse uskyldige kvinder! Jeg tænker umiddelbart, at de har tvunget dem til at gå rundt med denne ansigtsmaling på, der får dem til at se latterlige ud! Det skal stoppes med det vuns! Skribenten rejser sig med det samme fra sofaen og slår i hans fairtrade (meget høje) sofabord, mens han tager en dyb indånding. Denne uretfærdighed må ophøre straks! Men nu er det jo lidt koldt i dag, og skribenten har jo heller ikke spist morgenmad endnu, og det er jo nok bedst lige at gå i bad først, inden man gør noget. Kvinder kan jo godt li’ velduftende mænd uden skæg på halsen (har de fortalt mig). Vi må også hellere lige se videoen færdig. Nu har disse stakkels ofre jo brugt deres tid på at lave denne video, fordi det jo er den mest effektive form for forsvar mod et groft påmalingsangreb! Underligt at de ikke vaske malingen af ansigtet, inden de lavede videoen men okay. De er jo nok stadig i chok!

Vi skyder vores mandlige bryst frem og tænker på Dybbøl, mens vi fortsætter videoen!

De gyselige overgreb fortsætter! To nye kvinder dukker op med pandehår! Vi finder også ud af, at den tyske vrede kvinde, der åbnede videoen, faktisk nævnede 3 forskellige fornavne, men det var bare undertekstet forkert. Hvis kvinder fik ligeløn, så er skribenten fuldstændig sikker på, at de havde haft råd til en kompetent undertekster fra Indien!

Men okay.. Nu bliver videoen lidt forvirrende. Nu viser det sig, at det er ikke kvinderne i videoen, der er de ofre, der bliver benævnt? Hmm.. okay.. Fordi nu bliver det ytret, at de tre kvinder, der så åbenbart er de egentlige ofre KUNNE være de kvinder, der optræder i videoen (men ikke er det). Ville det ikke være muligt at finde noget egentlige ofre til denne kampagne? Hvis problemet er så omfattende, så burde det da være muligt? Men okay.. Men er så gerningsmændene nogle andre end dem, vi troede? Ikke umiddelbart idet gerningsmændene er flere steder. I parker, ved busstoppestedet og endda, når de skal hjem fra arbejde! Det er jo snart den værste! Der er simpelthen nogen, der stopper kvinde i at være på arbejdsmarkedet. Disse sorte baryler skal smides direkte i havet!

Videoen fortsætter med en udtalelse fra hende, der må siges at have det værst baseret på hendes ansigtsudtryk: ”Vi er ikke sikre, fordi i ikke beskytter os”. AHA! Nu har vi fundet de egentlige gerningsmænd! De sande skurke! Dem der giver de fæle udlændinge lov til at molestere disse stakkels påmalede karrierekvinder, der bare så gerne vil med bussen hjem til deres lille lejlighed, så de kan spise junkfood og se netflix! Dem skal vi have fat i, og det lige mæ det vuns! Og disse fæle undertrykkere tager ikke engang disse kvinder alvorligt! Det må være den største dødssynd af alle: Ikke at tage en kvinde alvorligt og lytte til hende! Jeg er så vred! Jeg glæder mig virkeligt til at finde ud af, hvem der har skabt denne forfærdelige situation for disse uskyldige kvinder!

Men disse næsten unge kvinder vil stadig ikke fortælle os, hvem de onde er. Det er som om, at kvinder ikke kan finde ud af at sige noget direkte og gør alt for at undgå konflikt. Men de onde er altså nogen, der taler om feminisme og kvinderettigheder, kan vi forstå. Det er dem, der undertrykker disse Europas kvinder!

Men to minutter inde i videoen bliver de stakkels kvinder endeligt konkrete. Hvis de var ligeså veluddannede som mænd, så havde de kunne udtrykke det noget før, er jeg helt sikker på! Det er staten, der er skurken! Den tyske stat er ond mod kvinder! Og ja det har de jo været før! Den tyske stat er stadig nazi-hitlerisk!! SS-tropper går rundt i parker og voldtager disse stakkels karrierekvinder, der bare vil hjem til deres otte katte og deres ligegyldige single tilværelse. Og efter de har voldtaget dem, så maler de dem i hovedet, så de kan gå rundt med deres skam for evigt, indtil de finder den nærmeste vask! Det er ren hitlerisme!! JEG ER SÅ SUR!!

Men kvinderne organiserer sig og slår tilbage! Men ja okay, jeg troede ligesom, at de ville have min hjælp. Nu var jeg ligesom stået op og tænkte da faktisk også på at gå i bad. Altså jeg er faktisk klar til ligesom at retweete deres hashtag til alle mine bot-følgere på twitter. Jeg ville endda gå så langt til at skrive en ekstrem handlingsparat kommentar på deres facebook-side, hvis de ville love mig et like til gengæld. Med Bamse stemme: Øv altså!

Men nu siger de, at deres bevægelse kun er for kvinder! Jamen jeg er jo klar her til at hjælpe og beskytte disse stakkels kvinder! Hvorfor må jeg ikke det! Jeg er endda villig til at barbere mine testikler og påføre mig en David Beckham parfume, mens jeg redder jer, i små stakler!

Men ja okay, så slutter videoen. Men hvem er så de onde? Den tyske stat og de kommunistiske nazister, der styrer den selvfølgelig. Men hvem stemmer dog på denne forfærdelige stat og dens fascistiske kommunisme!?

Hvem stemmer dog på alle de partier i Tyskland. der ikke ligesom det smukke AFD vil smide disse fæle SS-udlændinge ud? Svaret er, at det gør kvinder (især højtuddannede kvinder): www.welt.de/english-news/article168984364/Who-voted-for-whom-in-this-year-s-German-general-election.html

Og det er en generel trend: journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/0192512100214007

Om Oversætteren

Tjek også

Rotterne på Christiansborg

Christiansborg Slot – et prægtigt eksempel på flot arkitektur og hjemstedet for store historiske øjeblikke …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars AgerbækAnonym Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

for dem der ikke lige har set den omtalte video. youtu.be/RJxU8iiyOS0

Jeg kan godt forstå at man reagere som artiklen her. Man er ikke vant til at se hvide kvinder være på den rette side af en sag der har med indvandring at gøre -eller måske i det hele taget? Det er helt tydeligt at kvinderne her heller ikke er vant til det, det virker faktisk som om de er temmelig utilpasse ved det helt fra starten synes jeg.
Der er flere ting i det. For det første læser jeg artiklen som om skribenten forestiller sig at kvinder er ligesom mænd. Det er de ikke. Man kan kan ikke forvente rationel tankegang fra kvinder. Hvis kvinder var rationelle, var de ikke kvinder.

Kvinder og mænd er efter min mening degenereret nøjagtig lige meget.

Alt i alt synes jeg nu 120db er et skridt i den rigtige retning som så meget andet der sker lige for tiden.