Hjem / Verden / Löfven til grin hos præsident Drumpfff

Löfven til grin hos præsident Drumpfff

Löfven er en sjov karakter. Med al snak om Klovnesverige, Klovnedanmark og en generel Klovneverden, så er Löfven personificeringen af denne klovnetilstand (beklager, Trudeau, men du kan få et AIDS-diplom i trøstepræmie). Under præsidentkampagnen i 2016 var Sverige oppe at vende, da Trump i forbindelse med Sveriges asylantplage nævnte noget om “hvad der skete i Sverige forleden dag”. Så blev løgnepressen på begge sider af Atlanterhavet forenet i deres påtagede forundring. Der sker skam intet i Sverige. Alt er vel i Sverige. CNN, BBC og en samlet svensk regimepresse hånede Trump for hans fordomme.

Men som det altid sker, siver sandheden ud. Der skete RIGELIGT i Sverige, viste det sig. Udover det daglige mord (ja, der har i de seneste år været næsten et mord om dagen i Sverige), så var der voldsomme indvandreroptøjer i Stockholm som stod på i dagevis. Ups. Øv. Meget ubelejligt, må man sige. Hvis Sverige var Andy Anderbilt måtte de drysse salt på deres hat og æde den. For Trump havde ret.

Nu har de svenske socialdemokrater i denne valgperiode startet et helt nyt, opdigtet narrativ, eftersom invasionen fra fjerne lande løb løbsk under “migrantkrisen”. Nemlig at det var Moderaterne som på heeeeelt uansvarlig vis åbnede grænserne, og Socialdemokraterne var dem der lukkede dem, og fik styr på masseindvandringen. Helt absurd og i strid med hvad alle med mere end en guldfisks hukommelse, ved er sandt.

  • Löfven holdt tale foran tusinder til en “Refugees Welcome” manifestation i Stockholm, sendt direkte i tv, mens invasionen fandt sted og sagde blandt meget andet mundbæ at “mit Europa bygger ikke mure! Vi hjælper til, når nøden er stor!”. Dette skulle være en kommentar til Trumps forsøg på at dæmme op for illegal tilstrømning med den famøse store, smukke mur.
  • Löfven sagde også på samme tid at han skulle mødes med Merkel, og ville presse på for øgede flygtningekvoter i EU.
  • Medlemmer af Löfvens egen regering græd for åben skærm, da det viste sig nødvendigt at indføre paskontrol fordi modtagelsessystemet var ved at kollapse. At være tvunget til handling var en personlig tragedie for disse. Det sidste de ville var at have noget som helst andet end en grænseløs masseindvandring.

Samtidig husker vi, at Löfven med Decemberoverenskomsten gik sammen med seks partier for at udelukke Sverigedemokraterne fra demokratisk indflydelse (de havde 13% af stemmerne i 2014), så de kunne fortsætte deres flygtningekurs uden frygt for oppositionens teoretiske mulighed for alliance med nazistracisterne i SD.

Nu er Løffepadden så ovre hos stygge Trump og lyver for åben mikrofon om at han fik styr på sagerne. En varm indvandringskartoffel som hans regering havde overtaget fra forrige regering. Dette teater udspillede sig med en rygklappende regimepresse som helt og holdent efterladende undlader at påpege hykleriet. De opfordrede endda inden mødet Löfven til at holde Trump i ørerne og vise ham hvad en feministisk regeringsleder bør gøre.

Nok var Løkke pinlig med sin “altså, mister Trump, vil you please stop med the school shoutings”, men Löfven, med sin grænseløse mangel på basal ærlighed og med en virkelighedsfjern tilgang til sit embede som minder om Ceaucescu anno 1989, så er Löfven Skandinaviens vinderklovn. Tillykke da.

Jeg vil anbefale at se Dan Erikssons behandling af dette besøg i Det Hvide Hus, som er cirka midt i nedenstående udgave af det daglige, aldeles fremragende program Den här Dan:

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Morten NorupMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morningstar
Gæst
Morningstar

Möt Stefan och hans mindre kända tvillingbror Stellan Löfven.
comment image

Morten Norup
Gæst

Gad vide hvorfor Palme blev aflivet . . . . . .