Hjem / Verden / IsCUCKeyforbund rystet og rasende over positiv eksponering

IsCUCKeyforbund rystet og rasende over positiv eksponering

Én ting som adskiller Sverige fra Danmark (og som er medvirkende faktor til at den nationale fløj er så stor og stærk hinsidans) er debatklimaet. Holdningskorridoren, kaldes det. Den politiske korrekthed er vidt forgrenet, og det er vigtigt at tage afstand. Altid. Du kan ikke være neutral i Værdisverige. Selv strikkeklubber har et værdigrundlag som ikke er relateret til garn, så man ved at ikke bare har alle garnfarver samme værdi, men også alle mennesker, kulturer og kønskonstruktioner. Statsmedier lader ikke heller ikke bare dissidenter udtale sig. De tager først afstand fra vedkommende inden de afspiller et klip og advarer mod afvigende holdninger. Neutral journalistik og nyhedsdækning har aldrig været på menuen i Sverige. Christoffer Dulny fra Nordisk Alternativhöger gav også et interview til Sveriges Radio for nyligt og det blev redigeret med konstante afbrydelser, da kattedamen der interviewede Dulny, lagde et kommentarspor ind, som skulle påpege hans forkerte holdninger, nærmest sætning for sætning. Ak ja.

Nu kom så lanceríngen af Alternativ for Sverige med en tale og en præsentationsfilm. En motiverende og positiv “nu ser vi fremad”-agtig film uden kontroversielle indslag.

Men men men…. blandt de mange klip fra Sverige i filmen ser vi i et sekund ishockeyspilleren Linus Omark. Oh gawd!! En journalist kontakter Linus og får udtalelsen at “det vil jeg ikke forbindes med. Det vil jeg overhovedet ikke være med til”.

Afstandtagen opnået.

Næste skridt er at få den officielle organisation  Svenska Ishockeyförbundet til at sperge. Og sperge er lige hvad formanden Anders Larsson gør. Han “går ud og tager afstand fra filmen”… #sobrave #muchguts

– Att en politisk organisation med en människosyn som står i klar kontrast till våran använder Tre Kronor och svensk ishockey i sin lansering är både upprörande och falsk intrycksreklam. Sånt gör mig som ordförande förbannad.

Det er oprørende, det gør ham rasende og det er imod ishockeyforbundets menneskesyn(???). Tak for for din påtagede overreaktion, hr. Skøjtesvans. Afstandstagen mildest talt opnået. Så løgnepressen, denne gang med Sportsbladet som aktør, formår altså som en del af regimepressen, med et enkelt sekunds klip af en scoring i ishockey, at hetze mod et nystartet dissidentparti og få kendte offentlige personer til at fordømme dettes holdninger.

Ingen præcisering. Ingen nuancering.

Det er samme taktik hver eneste gang. Den holdningsmæssige mangfoldighed i demokratiet er uønsket og bekæmpes ovenfra og ned, og er du modstander af multikultur vil du mærke systemets vrede og aggressive afstandstagen på umiskendelig vis.

Dagens Blæser tager naturligvis afstand fra Anders Larsson og hans skøjteklub. Skarp afstand. Og vi tager ligeledes afstand fra Linus Omark. Så skulle denne artikel vist være i overensstemmelse med journalistkårets etiske principper.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Morten NorupLars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

1300 likes og 1000 dislikes. Bekymrende.

Morten Norup
Gæst

Endnu et tragikomisk tidsbillede ….

– Så feminiserede og velopdragne (-indoktrinerede) mænd var utænkeligt indenfor professionel sport for blot 2 dekader siden.

Det går stærkt nu, kære venner. Prepare or parish.