Hjem / Verden / Bonniers terrorkampagne mod alternative medier

Bonniers terrorkampagne mod alternative medier

Mediegiganten (((Bonnier))), som blandt andet udgiver Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad, styrer forlagene Carlsen, Forum, Jultidningsförlaget og Kartago samt  tv-kanalerne TV4 og Sjuan, har et solidt greb på Sveriges medier. De har i årtier styret den politiske debat og har uforstyrret kunnet være gårdvagt. De har kunnet bestemme hvem der skulle komme til orde og hvad man måtte snakke om.

Ikke mindst var det Bonnier som i avisen Dagens Nyheter fremførte en intrajødisk debat i 1970’erne om hvorvidt Sveríge skulle blive et  multikulturelt land; en debat som bekendt løb løbsk og blev til officiel lovgivning i 1975.

Med internettet har deres politiske ladede aviser haft svært ved at holde grebet, og med faldende læsertal har de nu besluttet at angribe dissidenter og lukke dem ned. Samme fremgangsmåde hver gang.

De presser deres frænder hos (((Google))) til at censurere internettet, så sider der modarbejder deres dagsorden eller decideret laver oplysningsarbejde om (((familien Bonnier))), og det gør de med stor succes. Bloggen “Judar i Sverige” var en torn i øjet på Bonnier, og nu har de med nærmest stalinistisk magi fjernet den fra søgereultater. De har med let pression fået søgegiganten til at makke ret, og ligesom med Cloudflares slagtning af The Daily Stormer, vil det unægteligt føre til at flere lugter blod og vil have yderligere censur. Ønsket om ytringsfrihed er noget ganske særligt hos europæere. Skal det eksistere hos de monopollignende konstruktioner på nettet, som i overvældende grad er på (((globalisternes))) hænder, skal det ske ved med magt og lovgivning. Ellers vil vi se censuren og hetzen mod nationale kræfter intensivere i fremtiden.

Granskning Sverige, ledet af Fabian Fjälling og som gransker magthaverne, har blandt andet kontaktet journalister omkring deres falske nyheder om fremmede i Sverige. Dette gør man ikke ustraffet i Sverige, så Bonnier og advokat (((Peter Danowsky))) har fået (((YouTube))) til helt at fjerne Granskning Sveriges kanal. Det er komplet uhørt at agitere for direkte censur af sine mediekonkurrenter, men her ser vi forskellige fraktioner af såkaldte European Style Socialists samarbejde om at lukke munden på en fælles fjende.

En fornuftig løsning på længere sigt er, at sikre at medier i vore lande er på vore egne hænder, og at denne klike af jøder ikke længere kan have en stærk, negativ indflydelse på vitale samfundsområder, ikke mindst pressen. Det kan kun gå for langsomt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Claus BoatsinkerMorningstarMorten Norup Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morten Norup
Gæst

Der var 2 centrale årsager til at (((man))) udløste Depressionen i USA, dels at tage magten indenfor industrien og dels og nok i særlig grad, for at tage kontrolle med de amerikanske medier, som jo må siges at have været et enddog meget snedigt træk.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Bonnier aka Hirschel äger också SF (Svensk Filmindustri). Så dom har också stor makt på bio, video, dvd och blu-ray-marknaden.