Hjem / Samfund / Mads Fuglede og virkeligheden

Mads Fuglede og virkeligheden

Folketingsmedlem Mads Fuglede fra Venstre blev interviewet til Sveriges Televisions program Aktuellt. Efterfølgende har han givet interview til Berlingske om hans syn på Sverige. Han mener at Sverige er tabt, baseret på forsigtige demografiske vurderinger. Han har ret i at det ser sort ud for det svenske Folkhemmet, og den nuværende sossestat vil selvfølgelig ikke kunne bære velfærdspresset fra millioner af snyltere fra Afrika og Mellemøsten. At løbet ikke er kørt for Sverige er en anden diskussion, som Björn Björkqvist kommer med en glimrende vurdering af i artiklen Är Sverige kört?.

Det er i den danske kontekst, at Mads Fuglede virker til at have Löfven-syndrom, karakteriseret ved en virkelighedsfjern realitetssans og en falsk følelse af kontrol gennem symbolpolitik. Fuglede oplyser at der vil være 30% muslimer i 2050 i Sverige og siger samtidig at vi i dag i Danmark har 300.000 muhamedanere. Det er her vi – igen – må påpege at statistik benyttes som et våben i debatten. Når vi opererer med mørketal og åbenlyste forkerte vurderinger af de fremmedes antal, eftersom efterkommere ikke regnes som efterkommere af Danmarks Fupstatistik, når de får rødbedepasset i deres brune hænder, så får vi udtalelser som denne fra folk med ansvaret for udviklingen.

I 1993 vurderede Kommunernes Landsforening at der var cirka 350.000 udlændinge i kommunerne (se kilde i Mogens Glistrups “De Fremmede i Landet”, 1994). Langt størstedelen af vores fremmede har alle dage været muhamedanere, så at tro at vi 25 år senere, med rottelignende formeringstendenser og en uafbrudt masseindvandring skulle have blot 300.000 profethedninge, er et helt useriøst postulat. Vi har omtrent en million fremmede i Danmark, og da indvandringsmønsteret kun er ændret marginalt med invasionen af østeuropæere, så er tallet af islammuggier mindst det dobbelte af Fugledes fantasital.

Fuglede siger til sidst: “Se på cifrene. De lyver ikke. Det må aldrig komme til at ske her“.

Det er udtalt af en Venstre-mand. Banke banke på. Er der nogen hjemme? Det ER ved at ske her. Vi ER på vej til at blive mindretal. Det blev der råbt vagt i gevær omkring allerede i FIRSERNE! Venstre har år efter år ignoreret alle advarsler og nu hvor de fremmedes tal eksploderer, og den aldrende danske befolkning snart ser store årgange gå i graven, så er det Fuglede og Venstre som har sat denne kurs (ikke alene, naturligvis). Igen: udviklingen har kunnet forudsiges i årtier og hvad der sker i dag, kan ikke komme bag på vores gloriepudsende regering.

Så kan denne tilsyneladende intelligente, veluddannede mand bilde sig selv ind at flytningen af det værste rakkerpak fra ghettoerne, Venstres fetish, til områder med danske beboere og danske børn, er løsningen på denne demografiske katastrofe? Det er uansvarlig politik på højeste plan og på Dagens Blæser har vi en meget kontroversiel holdning: politikerne er ansvarlige for de ulykker de påfører vores fædreland. De skal revses og forhåbentlig på sigt straffes.

Man kan ikke pege fingre af Sverige, blot fordi vi er marginalt bagud med befolkningsudskiftningen. Den nødvendige løsning er åbenlys. Den var åbenlys i 1986 og den er det i dag. Skal Danmark være danskernes hjem for fremtidige generationer, så skal de fremmede sendes hjem. Det er logistik som skandinavere kan udføre uden større problemer, og de eventuelle problemer der kommer, vil være mulige at løse. Ingen konflikter i den forbindelse vil være så store, at det vil være at foretrække at nedlægge Danmark og lægge os til at dø. Vi kan afvikle multikulturen over årtier til mindst mulig gene for de fremmede eller gøre det over en kort årrække, med maksimal klynken og stenkasteri. Men at det kan lade sig gøre og skal ske, kan der ikke pilles ved.

Det er bare at komme i gang, Mads Fuglede og Venstre. Vågn for fanden op. I har skabt problemerne. I har én chance for at løse dem (Tip: det er ikke at sprede de fremmede til alle områder at Danmark!).

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Morten Norup Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morten Norup
Gæst

Muligheden forelægger vel også, at han blot er kaananit (“jøde”) ?