Hjem / Verden / Theresa May lover masseudvisninger!

Theresa May lover masseudvisninger!

“….when the Saxon began to hate, m8”

Nu er det nok med alle de store byer der har muslimske borgmestre i Storbritannien.

Nu er det NOK med den ene ultra forsinkede afsløring af pakistanske voldtægtsringe med titusindvis af ofre over årtier.

Nu er det NOK med den eskalerende vanvidskriminalitet med knivstikkerier og syreangreb.

Nu er det NOK med terrorangreb på åben gade og til koncerter med skøgeidoler.

Theresa May har fået quite NOK!

Nu er det tid til udvisninger! Nu er det tid til at gøre England engelsk, om det så skal kræve floder af blod!

Nej vent…. Det er russere. May vil udvise russere. Suk.

Hverken den britiske kongefamilie eller nogle af regeringens ministre vil besøge VM i fodbold til sommer, siger May. Den britiske premierminister, Theresa May, siger, at Storbritannien vil udvise 23 russiske diplomater inden for en uge.

*spytter kaffe ud* A’hva’?!? Det afrikaniserede reality-kongehus dukker ikke op til VM i fodbold? Det er jo nærmest syvdimensionelt undervandsbackgammon indenfor disciplinen ‘diplomatisk protestaktion’. Med dette boykot forsøger briterne at placere aben på Ruslands skuldre. Men den bliver altså ved Harrys side. Sorry bruv.

Den britiske premierminister meddeler samtidig, at mistænkte russere vil blive overvåget skarpt.

Storbritannien vil endvidere skærpe grænsekontrollen, så mistænkte fjendtlige udlændinge bliver afvist, overvåge og spore russere, der kommer til landet, og indefryse alle russiske aktiver i landet, der kan ses som en trussel.

Desuden kan der komme flere tiltag, hvis der kommer yderligere russiske provokationer, siger Theresa May.

Hvorfor udviser May klassisk, hysterisk kvindeopførsel? Fordi en eksspion, Sergej Skripal og hans datter, angiveligt er blevet forgiftede. Om sandt, så er det tilsyneladende et intra-russisk opgør. Eller også er det mere kynisk end som så: et på anden vis foranstaltet angreb som man kan tørre af på Rusland som led i en russofobisk, international konflikt mod Rusland, ledet af USA, EU, NATO og Israel. Det finder vi nok aldrig hoved og hale på.

Men det mest ynkelige er vel at en stor del af det internationale billede man har af briterne, er den selvpromovering de gennem årtier har fået med James Bond-filmene. Historie efter historie om deres snedige agent Bond, og dennes internationale aktioner i hendes majestæts tjeneste, der altid efterlod sig bunker af lig, ikke mindst russiske, samt fugtige underbenklæder. Nu er der så en russer i den virkelige verden, som har spist en tunsalat med salmonella eller fået noget gift, og så spiller Theresa May uskyldigheden selv, som om Storbritannien ikke selv laver en masse beskidt arbejde i det skjulte uden for landets grænser.

Eller rettere, hvis de kunne. De fleste ressourcer derovre, ligesom i Skandinavien, ædes jo op af multikulturen og befolkningsudskiftningen og det er nok ikke nemt at drive et moderne, effektivt, højteknologisk, ressourcekrævende spionbureau når man i al hast er ved at blive et u-land. Når man i stedet for at håndtere den fremmedplage man selv har iscenesat, forbyder indrejse til den ene dissident efter den anden som potentielt kan påpege ubehagelige fakta, så har man ligesom erkendt at sandheden er for ubehagelig til at håndtere. Klovnebritannien er ikke et seriøst land længere.

Prøv at drej på udvisningshjulet én gang til, May. Det kan være det denne gang lander på “Perkere fra tidligere kolonier”.

Ved Storbritanniens grænse skal du bare ikke være hvid og politisk ukorrekt. Så er du i tryg havn.

Et meget bedre forslag til umiddelbar udførelse end diplomatiske hysteriudvisninger.

Jagten på dissidenter har altid topprioritet. Overraskende at russerne overhovedet kunne klemmes ind i programmet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om