Hjem / Verden / Forbryderstater i kor: Rusland truer alles sikkerhed.

Forbryderstater i kor: Rusland truer alles sikkerhed.

Hvis man spionerer mod sit eget land, så siger det sig selv at man som forræder kan forvente at betale en stor pris for ens svig. Om forræderspionen Sergej Skripal blev forgiftet (og om Rusland er involveret), eller om han blot spiste en fordærvet kebab, måske lavet af engelsk pigekød, så er reaktionen på hans skæbne komplet patetisk og kællingehysterisk. Nu er spionen, hvis forbrydelser på vegne af Storbritannien(!) måske viser sig at koste ham livet, ophøjet til en martyr og på dette martyrium brygges nu en tegneseriefortælling om store stygge Rusland. Der kastes sten af folk der bor i glashuse som aldrig set før.

I en fælles erklæring siger lederne for Frankrig, Tyskland, USA og Storbritannien, at giftangrebet i Salisbury truer alles sikkerhed.

Rusland har nægtet ethvert ansvar for angrebet i den sydengelske by Salisbury.

Her blev den forhenværende spion Sergej Skripal og hans datter angrebet med en nervegift. De svæver fortsat mellem liv og død.

Ifølge den britiske regering blev der brugt en nervegift, der er fremstillet af det russiske militær.

– Vi, lederne af Frankrig, Tyskland, USA og Storbritannien afskyr angrebet, der fandt sted mod Sergej og Julia Skripal i Salisbury 4. marts 2018.

– Denne brug af en militært-udviklet nervegift, en type udviklet af Rusland, er den første offensive brug af en nervegift i Europa siden Anden Verdenskrig, konstaterer de.

– Det er et angreb på Storbritanniens suverænitet, og enhver brug af det fra en stat er en klar overtrædelse af Konventionen om Kemiske Våben og et brud på folkeretten.

Det truer sikkerheden hos os alle, konstaterer de.

Græd mere, hyklere.

Skripal blev i 2006 dømt i Rusland for at spionere til fordel for Storbritannien. Han blev i 2010 frigivet i forbindelse med en udveksling af spioner mellem USA og Rusland.

– Vi opfordrer Rusland til at forholde sig til alle spørgsmål med relation til angrebet i Salisbury, lyder det videre i erklæringen fra de fire vestmagter.

Den britiske regering besluttede onsdag at udvise 23 russiske diplomater.

Dmitrij Peskov, der er talsmand for den russiske præsident, lover, at Rusland vil svare igen.

Rusland er forvirret, siger han. For den britiske regering har ikke fremlagt beviser for de påstande, som rettes mod Moskva.

– Der er alle tegn på, at det er en provokation mod vort land. Den britiske regerings indstilling forekommer helt igennem uansvarlig.

– Vi fastholder, at Rusland ikke har nogen forbindelse til, hvad der skete i Storbritannien, siger Peskov.

Frankrig, Tyskland, Storbritannien, USA: “Rusland er en trussel mod alles sikkerhed”.

*terrorbomber Serbien, sikrer albansk forbryderstat på serbisk jord*

“Rusland er en trussel mod alles sikkerhed”

*invaderer Irak, forårsager 100.000 børns død*

“Rusland er en trussel mod alles sikkerhed”

*terrorbomber Libyen, myrder Gaddafi, igangsætter migrantinvasion*

“Rusland er en trussel mod alles sikkerhed”

*starter oprør i Syrien, finansierer og bevæbner sunniterroristgrupper, forårsager 250.000 døde*

“Rusland er en trussel mod alles sikkerhed”

*Bomber på 17. år i træk folk i Afghanistan*

“Rusland er en trussel mod alles sikkerhed”

*fængsler egne borgere som siger og skriver ting der strider mod regimernes fastsatte meningskorridor (minus USA)*

Nej, disse lande (og Israel for de fleste konflikters vedkommende) er de aktive forbryderstater som truer alles síkkerhed. Ikke bare ørkenstater og ulande, men også disses egne landes befolkninger, hvor de respektive styrer er i gang med en velorganiseret befolkningsudskiftning gennem masseimport af fremmede, brune horder. Man behøver ikke være russer for at se det ækle hykleri vi er vidner til i forbindelse med Sankt Sergejs grumme skæbne, og May og klynkekorets krokodilletårer narrer måske nogen, men deres egne forbrydelser kan de uanset hvad ikke rende fra for evigt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om