Hjem / Verden / Hvid solidaritet i kænguruland

Hvid solidaritet i kænguruland

 

I Sydafrika planlægger regeringspartiet ANC (African Nigger Communists, red.) verdenshistoriens måske mest omfattende gibsmedat-plan. Man ønsker, uden økonomisk kompensation, at beslaglægge store mængder landbrugsjord, der på nuværende tidspunkt tilhører hvide, og forære det til landets sorte befolkning. En lignende politik er tidligere blevet ført i “Zimbabwe” (dvs. Rhodesia) under Robert Mugabe—det var ham, der skabte så stor inflation, at de var nødt til at trykke hundredebillion-dollar-sedler.

Vi kan lære meget fra denne situation: hvordan livet er som hvid minoritet; hvad der sker, når giver sit land væk til en kommunistisk terrorist, osv. Intet af dette er dog dagens emne. I stedet handler det (for en gangs skyld) om international hvid solidaritet—nærmere betegnet mellem de hvide sydafrikanere og Australien, landet med verdens mest fascinerende dyreliv.

Tilfældigt billede, der absolut intet har at gøre med ovenstående udsagn om Australiens dyreliv

Ifølge Peter Dutton, Australiens indenrigsminister, vil man kigge på at udstede specielle visaer til de hvide sydafrikanere, så de kan undslippe ekspropriering, vold og mord. For at sætte sidstnævnte i perspektiv, påstår NGO’en AfriForum at mordraten for de hvide afrikanske farmere, hvis land regeringen planlægger at stjæle, er 156 pr. 100.000; dvs. godt 4,5 så høj som Sydafrikas samlede mordrate på 34,27 pr. 100.000, der allerede er verdens 8. højeste.

Hvis indenrigsministerens plan bliver til virkelighed, er det selvfølgelig en positiv nyhed, men man kan dog samtidig spørge sig selv, hvor stor en forskel det vil gøre i det lange løb. Begge lande har trods alt blot en fremtid som kinesiske kolonier.

 

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om