Hjem / Danmark / Rusland forsøger at hacke Danmarks måske vigtigste person!

Rusland forsøger at hacke Danmarks måske vigtigste person!

Rusland må stoppes! De hacker til højre og venstre, de hacker alt der hackes kan hvis man skal tro på vestlige regeringer (der sjovt nok ikke kunne lide Rusland før de belejlige historier om russisk hacking begyndte at florere grubleemoji). Men denne gang er Rusland gået et skridt for langt! De har forsøgt at hacke en af Danmarks vigtigste personer, en person med en vital rolle i dansk politik, en kendis uden lige, et levende nationalklenodie; Vores negrofile Justitsmedisters sorte sambo!

Fredag skrev sambo, Josue Medina Vazquez, på facebook spørgende om hvorfor Rusland prøver at hacke hans Instagram konto mens han er i Danmark. Han supplerede med et skærmbillede af Instagram der rapporterer om, at der har været et mistænkeligt login-forsøg fra Moskva, specifikt et boligkvarter i udkanten af byen.

I kommentarene skriver Mads Græsborg, Anders Fogh Rasmussens personlige assistent, at Russerne hacker alle for tiden, og sambo svarer ja, sørgeligt, alle regeringer og folk tæt på regeringer.

Tænk på hvad russerne kunne udrette med adgang til sambos Instagram konto! De kunne uploade billeder af en negermand og fuldstændig ødelægge Justitsministerens omdømme ved at få omverdenen til at tro at han var kæreste med en mandlig neger!!!

Nej vent, det ville ikke ændre på noget.

Kald mig bare uvidende, men jeg kan virkelig ikke se hvad det ville hjælpe russerne at få fingre i en fucking Instagram konto, hvorfor en politikers sambo ville beskylde en anden stat for hacking-forsøg der kommer fra det land uden yderligere bevis, hvorfor den russiske stat skulle hacke instagram kontoer fra et fattigt boligkvarter, eller for den sags skyld hvorfor ekstrabladet syntes en tilfældig negers beskyldninger mod en anden stat skulle i medierne.

Jeg håber i hvert fald for hackeren/erne at Pape ikke får fingre i dem, for så er jeg sikker på at der vanker hård straf for deres forsøgte forbrydelse imod hans sambos profil på en billeddelingsplatform.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Den store ludderprofet

Jeg har altid tænkt at Paludan, ud over at være sjov, var pænt cringe når …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLars Agerbæk med æLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

utroligt at Fogh stadigvæk har personlige assistenter. ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article4393006.ece

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Det eneste i denne sammenhæng der burde kategoriseres som forsøg på ulovlig adgang, er deres ækle bagdørsvirksomhed. De skulle forbydes eller blot håndteres som foreskrevet i Folkekirkens bibel.