Hjem / Verden / Send IKKE sydafrikanere på flugt.

Send IKKE sydafrikanere på flugt.

De sidste par år har der været stigende omtale af boernes udfordringer med myrdende negerhorder. Negere som over tid har invaderet deres land, fået lov at arbejde der og nu i 24 usle år har fået styringen af dette hvide hjemland. Der har siden 1994 været en hæmningløs blodsrus og en endeløs række bestialske mord, hvilket man kan få rigeligt billedbevis på gennem sociale medier. Alt sammen i et land som var jomfrueligt territorie, udbygget, tæmmet og tilført værdi og civilisation gennem utallige generationers hårdt arbejde. Generationer af fantastiske, energiske europæere.

Nu har negerstyret så fået gennemført deres landtyveri via demokratiets velsignede proces, og det hidtidige udenomsparlamentariske folkemord er nu sanktioneret som offieciel sydafrikansk politik.

På den baggrund har mange agiteret for at vi skal åbne hvide landes grænser, så vi kan tage imod boerne. Tømme deres hjemland. Fjerne muligheden for en løsning der kan sikre et større eller mindre territorie som de (igen) kan kalde deres retmæssige hjemland. Ja, jeg er ikke tilhænger af denne ensidige offerpolitik. Dermed ikke sagt de ikke er ofre. De er ofre for ikke minds USAs svigt, hvis støtte til de hvides modstand mod negerkommunisterne i ANC forsvandt sammen med Sovjetunionens fredelige kollaps. Det internationale, forbryderiske pres mod den eneste politik som kunne sikre deres overlevelse og trivsel i et land fyldt med tilvandrede negere, Apartheid, førte til deres kapitulaion, og nu ser vi konsekvenserne udspille sig.

Men hvordan skal vi støtte?

Jeg ser adskillige grunde til ikke at kanalisere vores aktivisme i en politik som vil ødelægge eksistensen af deres folk og en fremtid for sydafrikanske børn. Det eneste vi kan er at støtte boere økonomisk, oplyse om deres tragiske situation og påvirke vores egne politikere til handling. I sidste instans, selv rejse derned og støtte dem.

Handlingen bør dog være at sikre deres ret til deres land. Måske ikke (af realpolitiske grunde) hele Sydafrika, men så en lilleputstat med passende landbrugsjord, hvor deres etniske homogenitet og en base for langsigtet trivsel kan sikres. En konstruktiv handling kan også være arbejde for deres daglige sikkerhed. Omend de ikke forstår det eller værdsætter det, så er de sorte horder fuldstændig afhængige af hvides arbejde og bidrag, i det omfang de vil leve i noget der minder om et civiliseret, ordnet samfund med infrastruktur, drikkevand, sanitet, sundhedsvæsen og fødevaredistribution. Man kan altid svinge pisken over disse primitive væsener, og tanken om at de uforstyrret på 25. år får lov til at diktere levevilkårerne for hvide folk i et hvidt folkehjem er bestyrtende og oprørende.

Det ser lige nu ikke godt ud for de hvide i Sydafrika. Det ser lige nu ikke godt ud for de hvide i Danmark. For begge vore lande er løsningen ikke at pakke kufferten, slukke for X-Factor og rejse til Mars. Løsningen er med alle midler, ad alle kanaler, på alle fronter at arbejde for vores overlevelse og muligheden for at give vores arv til næste generation. Der skal måske på kort sigt gives køb på noget dyrbart, men at rømme vores folkelige arv, i stedet for at kæmpe mod en uværdig men talrig fjende, bør ikke være noget vi har på vores liste over prioriteter.

Danmark tilhører danskerne. Sydafrika tilhører boerne. Sydafrika vil måske skulle skrumpe, danskerne vil komme i mindretal, men hvor sort situationen end er må vi se frem, flere generationer frem, og begynde det nødvendige arbejde for en reconquista.

Lad os sige vi flytter millioner af boere til Europa og Australien. Hvad så? Boerne er et stolt folk med en stærk kultur og stærk religiøsitet. De kan og vil ikke bare opgive deres identitet. De vil i stort omfang ikke forlade deres hjemland. Hvis vi støtter et narrativ om at de skal stikke halen mellem benene og tage til negerfyldte Paris eller mini-Kina/Congo/Indien i Melbourne, hvad har vi så kollektivt vundet? Vores demografiske skæbne er uændret. Vi har rigeligt af udfordringer på vores respektive tallerkener. At definitivt fjerne et hvidt land fra planeten Jorden, hvor vi i forvejen udgør knap 8%, er ikke et brugbart kompromis. Og hvis vi får igennem at de kan indvandre til f.eks. Australien, så vil det modsat betyde at de tilbageblivende “selv er ude om det”. Det er en farlig sti at bevæge sig ind på.

Jeg håber dette indlæg kan virke som en modvægt i den nuværende boerdebat, for det eneste jeg ser fra såvel normie- som nationalistgrupper er “omg vi skal have disse folk til Europa, stop hvidt folkemord!”. Enig, vi skal stoppe hvidt folkemord. Men eftersom alle hvide lande er under angreb, hvor fanden skal vi tage hen? Vi må kæmpe hvor vi står. Vi må vise solidaritet over grænserne. Vi må sikre vores folks eksistens og en fremtid for hvide børn fra Island til Sydafrika.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
AnonymLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

En svær situation… Jeg vil gerne se dem få en stor miniput stat men tror ikke de ville kunne få det medmindre de så havde en aftale om at holde liv i det resterende neger syd afrika.
Hvis nu de flygtede ville negerne være på egen hånd og sultne… Det ville være spændende at følge med i!

Oversætteren
Skribent

Rigtig godt skrevet.