Hjem / Verden / Spansk mangfoldighed skæmmet af negeroptøjer

Spansk mangfoldighed skæmmet af negeroptøjer

Spanien har ladet mange, mange, mange, mange negere syd fra Sahara komme ind i den spanske varme. Det så jeg ikke mindst selv i december på Tenerife, der var ramt af den sorte pestilens i noget der tilnærmede sig bibelske proportioner. Madrid, den kongelige hovedstad, er ligeledes besudlet af disse uforskammede horder af ressourcesugende benklodser, og i går så vi endnu en manifestation af sammenklumpningen af negere, kendt over hele verden som en chimpout.

En illegal, senegalesisk gadesælger (officielt i Guinness Rekordbog verdens mest irriterende persontype), fik et ildebefindende på åben gade og døde af hjertestop. Tililende politifolk kom ham til undsætning, men blev straks generet af sammenstimlende negere. Inden de kunne nå at sige “fandens til helvedes irriterende afrospader”, havde gruppen af Bobo’er brygget en historie om at afdøde Mame Mbaye Ndiaye var på flugt fra politiet, og derfor – indsæt primitiv afrikansk logik – var det politiet som var skyld i hans på ingen måder for tidlige død.

Med brug af deres 20.000 iPhones fik de opgejlet sig selv og inden længe var Madrid sat i brand og en hæmningsløs vandalisme, som vi oftest ser i videoer fra Paris, fik lov at udspille sig.

Jeg har altid været taler for kødhakkerløsningen, det vil sige en faktisk produktion af overdimensionerede kødhakkere, som øjeblikkeligt vil løse problemet med den ukontrollerede afrikanerinvasion.

Ældre skitse som visualiserer det banebrydende koncept. Et paradigmeskift i tilgangen til illegal indvandring.

Ovenfor er der en video hvor vi ser et forholdsvis passivt politi blive bombarderet af kasteskyts. Den absolutte minimumsreaktion over for en fremmed, angribende fjende i civile områder må være en nådesløs nedskydning og efterfølgende udrensning hus til hus, værelse til værelse. Noget vi i hjemlig kontekst burde have gjort i vore egne byer fra Korsør til København, fra Esbjerg til Århus. Udlændinges hærgen, om det er negere eller arabere, jøder eller vietnamesere, ophører med at finde sted, når disse fjernes fra vore lande. Ikke-europæere i stort omfang har ikke hjemme på vore kontinenter, og fredelig sameksistens kan kun opnås på planetært plan, i kombination med repatriering og stærke grænser der kan beskytte respektive civilisationer og kulturer. Eller i Senegals tilfælde, mangelen på samme.

Madrid er endnu en lektion. Endnu en chance for at vågne op til dåd. Men hold ikke vejret, for vore regeringer og den overstatslige grænseknuser, EU, ser ikke vore folks overlevelse som noget der skal på den politiske dagsorden. Negerimport er det nye sort. Eller noget.

Fra hyggeligt spansk torvemiljø til afrikansk kulturmanifestation. Spændende.

Affald og rod i gaderne hvor negere tager ophold, behøver ikke nødvendigvis at være optøjsrelateret.

Al dette bevæbnede mandskab kunne have endeligt løst Madrids negerproblem, men sådan skulle det ikke gå. Ærgeligt!

De mestrer ildens kunst nu i 2018. Det er trods alt noget, deres valnødshjerner taget i betragtning.

Afslutningsvis leveres endnu en video, der kaprer et kort øjebliksbillede af disse vamle udyrs systematiske hærværk.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om