Hjem / Indsigt / En samtale med Bent Melchior

En samtale med Bent Melchior

Vi har med vores kontrasemitiske tilgang til de i Danmark bosatte Talmud-læsende gæster haft en oppositionsrolle. Men i stedet for blot at dømme og fordømme deres holdninger og handlinger, så besluttede vi på redaktionen i Krystalgade, i dialogens navn, at mødes med überjøden Bent Melchior, gå en tur gennem København og få en sludder og høre hans perspektiv på dette og hint.

Dagens Blæser: Der er rigtig mange ikke-europæere på gaden. Hvad er Deres reaktion? Føler De ansvar?

(((Melchior))): Ja. Ja, det gør jeg. Der er ikke nok. Og de blander sig ikke. Forstår du? Jeg ser alle danske par, stort set, gå sammen som… ja, jeg vil beskrive dem som ariske soldater. Vil de ikke deltage i samfundet? Vil de sabotere multikulturen? Ekskludere og udelukke? Det er ren…. REN antisemitisme.

Dagens Blæser: Der er sket en eksplosiv stigning i vold mod danskere begået af folk fra Afrika og Mellemøsten. Hvad sker der, Bent?

(((Melchior))): Jamen, vi skal jo behandle dem ordentligt. Vi skal vise respekt. Det går begge veje, ikke sandt? Hvis vi møder dem med had og racisme, så reagerer de derefter. Det er synd og skam. Dog, og det vil jeg gerne pointere kraftigt… dog ser jeg at danskerne opildner nydanskere til at antaste jøder på gaden i København. Det er ren…. REN antisemitisme.

Dagens Blæser: Vi har jo på vores netavis en skarp profil. Tager De imod den kritik vi fra tid til anden leverer?

(((Melchior))): Ikke et sekund. Og jeg skal sige dig præcis hvorfor. Ytringsfrihed er noget jeg elsker, men had er ikke en ytring. Det er en forbrydelse mod menneskeheden. Vi har set hvad had fører med sig. Så, nej, had er ikke noget man har frihed til at sprede. Had er mord. Had er folkedrab. Det er vores pligt at hjælpe goyi-… hjælpe danskerne til at sætte rammerne for ytringer. Jeres avis er ren… REN antisemitisme.

Dagens Blæser: Som en religiøs mand må det vel også støde Dem at se smuds, promiskuøs opførsel, homoseksualitet og transvanvid storme frem nærmest uantastet?

(((Melchior))): På ingen måde. På ingen måde. Vi skal da have lov at udfolde os, ikke? Hvem har sagt at vi skal bruge vores liv på at danne familier? Ikke min gud, ikke din gud. Vi er alle sønner af Abraham, ikke? Nej, mangfoldigheden af seksuelle udtryk er en frigørelse fra et tidligere patriarkalsk, racistisk og autoritært samfund. Nu skrotter vi de værdier som fører til folkedrab, og erstatter dem med frihed til at nyde dette ene, smukke liv vi har. Det gamle Danmark var i bund og grund blot en manifestation af ren…. REN antisemitisme.

Dagens Blæser: Nu har vi lige passeret et galleri. De og de fleste jøder synes at promovere “grim kunst”; klatmalerier og ting der ikke ligner noget, både hvad angår malerier, statuer og arkitektur. Hvad er det for noget?

(((Melchior))): Jeg behøver næppe at klargøre hvilken skam verden har følt de sidste 75 år. Hvordan kan vi male en blomst efter holocaust? Hvordan kan vi bygge et klassisk, ornamenteret og symmetrisk bygningsværk efter holocaust? Nej, mennesket viste sit grimmeste ansigt i nazismens hærgen, og skønheden i Europa døde sammen med de seks millioner, nøgne jøder i gaskamrene. Smuk kunst, klassiske skulpturer, flotte palæer… Det er ren… REN antisemitisme.

Dagens Blæser: Hvis ikke der sker noget drastisk kommer danskerne i mindretal i Danmark om 30-40 år. Kommentar til dette?

(((Melchior))): Jamen, hvad er det for en måde at tænke på? Hvad er det for et tankesæt? Kan mine danske landsmænd ikke rumme nye danskere? Det er jo en helt absurd tanke. Vi er aldeles ikke truet af nogen. Vi har bare fået et nyt “vi”. Vi er hvide, vi er brune, vi tror på Kristus, vi tror på Allah og så videre. Vi er et fællesskab som ikke er begrænset af nogens særlige ret til Danmark. Ingen kommer i mindretal. Danskere kommer i danskertal! Dette sludder om et udvalgt dansk folk er ren… REN antisemitisme.

Dagens Blæser: Vi ser nok ikke helt ens på dette. De mener altså ikke der findes et dansk folk?

(((Melchior))): Nej det er da ved G-d der ikke gør. Hvad er det for noget nonsens? Danmark har altid været et indvandringsland, fra istidens afslutning og til nu. Og nu vil nogen til at kræve det som deres land, eksklusivt før andre? Det er racisme og had og fører til uhyrlige handlinger. Det er ren… REN antisemitisme.

Dagens Blæser: Men De mener jo der findes et jødisk folk. Og staten Israel har lukkede grænser og skrappe regler som sikrer det som et jødisk folkehjem. Er dette ikke et ufatteligt hykleri i forhold til dine holdninger om Danmark og danskerne?

(((Melchior))): Det… Nej, hør her. Det er usmageligt. Holocaust og dødslejre, ikke sandt, og lampeskærme og sæbe, og det, ja, så er det en ret for jøderne at have et hjem. Aldrig mere. Aldrig igen! Der har du kernen. Vi skal dele vores Danmark, for homogene lande fører til holocaust. Vi skal have Israel som en sikker havn hvor vi er sikret mod holocaust. Det er ikke hykleri. Det er en evig kamp mod ren… REN antisemitisme.

Vi er igen nået til Krystalgade og går mod vores respektive bygninger, mætte af dialog og brobygning.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Morten NorupDirlewangerClaus BoatsinkerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Dagensblæser, Danmarks reneste anti-Semitisme.

Sikke en reklame

Morten Norup
Gæst
Morten Norup

Dagens Blæser er aldeles ikke anti-semitiske.

Jøderne er nemlig ikke semitter.
– De er vi derimod.

Sæt dig lidt ind i hvad Talmuden og jødedommens historie (evt. Eustace Mullins) og læs lidt op på David Irvings fremragende arbejde.

Kig forbi www.christogenea.com og www.AndrewCarringtonHitchcock.com og www.eurofolkradio.com

Mvh.

Morten Norup
Gæst
Morten Norup

Som Harold Rosenthal var så venlig at indrømme, så er den jødiske “Gud” Satan / Lucifer.
– Og som Jesus klargjorde, så er “jøderne” ikke efterkommere af Abraham men af Kain.

Dirlewanger
Gæst
Dirlewanger

Rettere sagt så er de børn af Nachash/”Slangen i Paradis”.

Morten Norup
Gæst
Morten Norup

Ja, bruger man ikke en god Concordance som Strongs el. Nelsons, så er det svært at komme ind til den rette forståelse.
– Med mindre man er stærk i det hebraiske.

Men du har ganske ret i din pointe.

Kain’s fader var netop “slagen”.

Esau er også en forfar til mange nulevende “jøder”.