Hjem / Samfund / Ghetto-udspillet er til skade for danskerne

Ghetto-udspillet er til skade for danskerne

Vi har hakket en del på Løkke og regeringen med deres landsskadelige politik omkring muggifyldte områder. Lad os hakke ganske kort på de konkrete ting, for det er sundt at se dette symbolpolitiske helvede fra vort folks synspunkt igen og igen.

Nedrivning af bygninger til en pris på 12 milliarder.

Det er ikke mursten der er problemet. Det er de fremmede som Venstre og de øvrige partier har lukket ind til at snylte, myrde og formere sig på vores nedarvede jord. At fjerne boliger fjerner ikke de fremmede. Dagens Blæsers løsning: send de fremmede ud af landet.

Fordeling af gymnasieelever.

Det eksploderende antal fremmede, som i disse år runder den første million, fører til et ligeledes eksploderende antal elever med muggibaggrund. Dette tal vil vokse uafbrudt med Venstre ved roret. At flytte rundt på dem, så flere danske børn forulempes af deres tilstedeværelse, fjerner ikke problemet: et eksploderende antal fremmede. Dagens Blæsers løsning: send de fremmede ud af landet.

Belønning til kommuner for at sende fremmede i danske uddannelsesinstitutioner og belemre danske arbejdspladser med deres inkompetente tilstedeværelse.

Vi vil ikke have dem i arbejdsløs tilstand, på skolebænken eller på vores arbejdspladser. Vi vil have dem placeret et andet sted end på vores fædrende jord; gerne i helvede. Eller på Nordpolen. Det er politikernes ret så simple nød at knække: at strikke en effektiv repatrieringspolitik sammen. Et logistikmæssigt arbejde som nordboere kan løse med venstre hånd.

Muggiforældre tvinges til at lade OS passe deres brune afkom(!)

De fremmede skal straffes økonomisk hvis vi ikke passer deres børn. De skal straffes hvis danske børn ikke udsættes for deres tilstedeværelse. Venstre vil tvangsintegrere dem og ofrene er de danske børn. Dagens Blæsers løsning: send de fremmede ud af landet. Beskyt danske børn frem for alt.

Målrettede sprogprøver af fremmed yngel.

Kære Løkke. Vi vil ikke have deres pisunger i vores skoler. Send de fremmede ud! Danmark tilhører danskerne. Stik dine sprogprøver op i røven. Lav en masse kopier og del dem ud til alle i regeringen.

Sanktioner af dårlige folkeskoler.

Skolerne er “dårlige” fordi de er fyldt med fremmede. Dagens Blæsers løsning: hav kun skoler med danske elever. Send de fremmede ud af landet.

Straf forældre for perkerpjæk.

Nej. Straf politikerne for at have belemret vores børn med hundredtusindvis af perkerunger. Dagens Blæser kræver total hjemsendelse, inklusiv deres uvorne møgunger.

Straf fremmede for genopdragelsesrejser.

Nej…. At rejse er at leve. Og de fremmede skal alle rejse og leve i et andet land.

Fængsel til fagpersoner der ikke indberetter mistrivsel.

Nej. Vi skal ikke bruge ressourcer på deres trivsel eller mangel på samme. Eneste løsning er at sende de fremmede ud af landet. Politikeres fokus skal kun være på danske børns trivsel og den er alt andet lige sikret, når de har et land som de trygt kan vokse op i og have en dansk fremtid i.

Lettere at smide kriminelle ud af ghettoer.

De. Skal. Alle. Ud. Lovlydige som kriminelle. Vi kan ikke dele vores land med hele verdens affald. Det står ikke til diskussion, Lars. Ghettoerne findes fordi de fremmed findes. Hvad troede I der ville ske, da I inviterede hele verden hertil?

Dobbeltstraf i særlige zoner.

Lars Løkke skulle have dobbelt straf for idiotisk symbolpolitik. Send de fremmede hjem og arbejd i stedet for at sikre eksistensen af vort folk.

Ressourcestærke foran i boligkøen.

Vi har ikke en boligkø, når danskerne igen får deres fædreland tilbage. Den besættelse og beslaglæggelse af boliger som en million fremmede forårsager, er en plage som vi ser frem til at få løst ved at blive disse fremmede kvit.

Lavere ydelser til ghetto-tilflyttere.

Suk. Dagens Blæser vil løse alle ghettoproblemer med en resolut, nådesløs repatrieringspolitik. Uden fremmede, ingen ydelser at skullle skære på. En helt anden tilgang end regeringens retarderede symbolpolitik.

Hårdere straf for vold i hjemmet.

Lad de fremmede banke løs på hinanden på kryds og tværs af alder og køn, når de er tilbage i deres egen kulturkreds langt fra Danmark. Hvis de udtrykker deres kultur på korporlig vis i ders intrafamiliære strukturer, så er det helt fint med mig. Det er den mangfoldighed som Jorden kan tilbyde.

Regeringen vil fortsætte med at fodre uskyldige danskere i den dødsmaskine de kalder multikultur. Regeringen vil sprede de fremmede til alle kroge af Danmark. Alle skoler. Ingen skal gå fri. Vi vil en anden vej. Vil tage folkets parti i alle beslutninger, i alle henseender. Nationalisme er løsningen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Morten NorupMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morningstar
Gæst
Morningstar

Perkere, negrer och mohammedaner. Vilken plåga dom har blivit för vår del av världen. Tack judar för att ni har berikat oss på detta sätt.

Morten Norup
Gæst
Morten Norup

Det er dog hverken niggere eller perker-aberne, der står bag den muhammedanske invasion, opløsningen af moral i værdier via medier og Hollywood, samt en perversion af folkeskolen og de højere læreranstalter.
Det er heller ikke dem, der har inficeret dommer- og embedsstand, så magten er frataget etniske danskere.

De sorte / vilde er alene symptomet på jøde-magtens had til det kristne (israelitiske) Europa.

Mvh.