Hjem / Andet / Trayvon White 2020

Trayvon White 2020

Tillad mig at introducere den officielle Blæser-anbefalte amerikanske præsidentkandidat til næste valg. Der er tale om en Trayvon White, Sr., som er lokalpolitiker i Washington, D.C. Hr. White har ganske vist endnu ikke offentligt erklæret sit kandidatur, men taget i betragtning af hans opvågnede ytringer, kan det næppe være andet end et spørgsmål om tid.

I en video—optaget under en køretur, mens sneen fyger uden for—brokker Trayvon White sig over det dårlige vejr, men røber samtidig, at han udmærket ved, hvad det skyldes. Det er nemlig Rothschild-familien, der styrer klimaet og skaber naturkatastrofer, så de kan overtage hele byer. Hos Breitbart er der imidlertid ingen tvivl om, at “Rothschild” blot er kodesprog for alle jøder; Trayvon White er ikke en tilfældig dum og konspiratorisk anlagt neger, der har bemærket, at andre konspirationsteoretikere nævner navnet Rothschild i hver anden sætning, og derfor har valgt at efterabe. Nej, han er faktisk mindst lige så klog som Malcolm X og ham negeren fra Matrix tilsammen, og nu har han regnet jøderne ud. Hans udtalelser må og kan kun opfattes som *Bent Melchior-stemme* ren antisemitisme.

Jøderne blev dog hurtigt opmærksomme på hans udtalelser og tvang ham til at undskylde. Men dette skal alene opfattes som en taktisk retræte, og vi her på Dagens Blæser vælger derfor fortsat at støtte Trayvon White i 2020.

WHITE POWER!

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

H.A.A.R.P. High Frequency Active Auroral Research Program -på dansk; Jødeharpe

Claus Boatsinker
Administrator

Dis nigga woke as fuck.