Hjem / Verden / Norge vælger krigeriske sandnegere fremfor egen sikkerhed

Norge vælger krigeriske sandnegere fremfor egen sikkerhed

Artiklen er af vores nyeste skribent, Jeppe Hjemsender, men figurerer under gæsteskribent da han ikke har en konto endnu.

Når blondinen er den klogeste i selskabet, så står det virkeligt skidt til – men det er hvad der sker i Norge, netop nu. Den blonde politikerinde Sylvia Listhaug skrev noget på Facebook, som må være tydeligt for selv den mest selvhadende væmligboer, men som alligevel affødte ramaskrig. Det soleklare budskab lød at Arbeiderpartiet (Norges mindst lige så samfundsskadende svar på Socialdemokratiet, red.) anser terroristernes rettigheder for at være vigtigere end nationens sikkerhed.

Vi vil inddrage pas og statsborgerskab til fremmedkrigere og terrorister hurtigt og effektivt! Det vil Arbejderpartiet stemme ned. I kampen mod terror kan vi ikke sidde og tøve!

Virkeligheden var så smertefuld for røde svin at blive mindet om, at de i vildfarenhed forlangte en undskyldning. Og mon ikke de fik den? Erna Solberg, Norges statsminister, som er så kæmpestor, at hun kan fylde statsministeriet ud alene, bekendte kulør, og gav sin støtte til den røde pest, og den brune 5. kolonne.

Det overrasker ingen, at den landsskadelige røde pest vil gøre hvad de kan, for at slippe af med en lyshåret korsridderinde, som taler nationens sag. Justitsministeren Sylvi Listhaug er nu fortid, mens hvalrosen Erna Solberg bliver siddende som statsminister. Meget heldigt for hende, for hun har ikke noget valg. Hun kunne ikke rejse sig, om så sandnegerne stormede parlamentet.

En er et flommefyldt dyr, den anden er en hvalros.

Listhaug har ikke blot gjort sin borgerpligt, og født tre sunde og nordiske børn, hun har også vist hvor lavt testosteron-niveauet er blandt norske mænd – en kvinde har de største nosser. Det ser skidt ud for vores nordlige nabo.

Om Gæsteskribent

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Morten NorupIngolf GaboldsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Solberg er ligesom Lars Løkke, man virtuesignaller til nationalister hele vejen til stemmeurnerne, har ansat nogle partifæller til at sige nogle hårde ord. Men politiken bliver styret af globalemagthavers interesser.

Det forfærdeligt, ford Norge er om nogen en Nation i norden der kan klare sig for egne midler, men det åbenbart bange for ikke at være en del af det gode selskab.

Morten Norup
Gæst

Du er forhåbenligt ikke af den tro, at Løkke og omtalte hvalros ikke er aldeles klar over hvad endemålet er og at de er bedøvendeligeglade med de svagtbegavede og ugidelige masser, der bliver bestialsk vis bliver mishandlet og udnyttet på det groveste, mens befolkningsudskiftningen med hastige skridt skrider frem?

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Jeg tror ikke de er klar over du udrydder den vestlige befolkning med deres politik. Typer som dem har kun vækst og profit i hovedet og her er billigarbejdskraft fra 3.verdenslande en god løsning.

Morten Norup
Gæst

Hvorfor tror du ikke det?
– Tror du seriøst på at man kommer i nærheden af en post som partiformand, ordfører eller minister uden at have afgivet løfte om at efterleve Kalergi planen?

Satanismen er lyslevende.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Blondine jokes er anti arisk propaganda favæ