Hjem / Danmark / Mette Frederiksen vil give Grønland til Kina

Mette Frederiksen vil give Grønland til Kina

Store, ressourcerige landområder, enten tomme eller sparsomt befolket af lavintelligente, ustrukturerede grupperinger, er ikke noget Moder Natur kan lade være uforstyrret. Driftige folkeslag på et højt kulturstade vil altid med tiden søge at underlægge sig sådanne områder og drage fuld fordel af de gaver et folks intelligens, arbejde, pionerånd og vilje giver til nationen. Sådan er det med Grønland. Vores nordiske suverænitet på denne danske ø har aldrig været udfordret og slet ikke af de fra Asien tilkomne eskimofolk. De har, ligesom aboskabningerne i Australien, blot været en del af faunaen siden deres tilvandring.

Grønland er en god besiddelse på mange måder (ressourcemæssigt, strategisk m.m), og vi må mildest talt siges at have vundet hævd til denne ø. Men Socialdemokraternes leder Mette ‘hejs asylanter i kraner’ Frederiksen åbner for “selvstændighed” til sælfangerne.

Socialdemokratiets formand støtter Grønlands tanke om løsrivelse fra Danmark, skriver Weekendavisen

Formand for Socialdemokratiet Mette Frederiksen vil ikke afvise en opløsning af rigsfællesskabet.

Det fortæller hun i bogen “Hvis Grønland river sig løs”, skriver Weekendavisen.

Tid til bogafbrændinger?

– Udgangspunktet er Grundloven og Selvstyreloven, men der er ikke noget statisk i politik, så præcis hvordan det skal se ud om ti eller tyve år, det kan jeg jo ikke lægge mig fast på nu, siger Mette Frederiksen.

– Jeg tror på tætte relationer og masser af dialog, og så må vi finde vores vej i det. Jeg forstår fuldstændig ønsket om en selvstændig nation.

Jeg mener ikke nogen andre end danskere skal have råderet over dansk territorium og vil undertrykke enhver tendens der udfordrer denne. Mette mener tilsyneladende noget andet. 1915 var en stor fejl.

Dermed er Mette Frederiksen ifølge avisen den første danske toppolitiker, der åbent støtter tanken om Grønlands selvstændighed.

– Jeg har ikke hørt nogen toppolitiker sige sådan før. Det åbner potentielt for en større fleksibilitet i forhandlingerne mellem Danmark og Grønland, end vi har set før, siger lektor og grønlandsekspertUlrik Gram Pad til Weekendavisen.

Mette Frederiksen ønsker ikke at kommentere udtalelserne yderligere, oplyser hun til Ritzau.

Forlader vi vores Grønland, træder andre på banen. Der er intet land at tale om hvis Danmark viger sin ret. Så ser vi Kina træde ind i stedet, præcis som de har gjort overalt i Afrika. Vi skal ikke “forstå” primitive folk som vi har bygget moderne infrastruktur til og holder oppe med kroner tjent af flittige danske hænder.

Hus bygget af vore myreflittige forfædre.

Vi skal se det som vort. For det er vort. Kort og godt. Danskerne kom FØR inuit-folkene (det første Inuit-folkeslag ankom i det 13. århundrede).  WE WUZ GRØNLÆNDERE. Vi skal så vidt muligt lade eskimoer være eskimoer, og ikke fordanske dem eller på anden vis lade som om de er vores ligemænd. Vi skal høste de fordele vi kan af denne ø, og ikke længere give afkald på besiddelser for blot at “vinde indad”. Vi skal have mere selvtillid og sætte os selv først. Det gør vi ikke ikke ved at give Grønland til Kina i et udslag af misforstået godhed og på vegne af nogen uppity inuitter. Lad dem forstå at de er der på vores nåde, lad os afskaffe selvbestemmelsespolitikken og giv Grønland en dansk fremtid, på danske præmisser og til gavn for Danmark.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Skuffende. Men det burde dog ikke komme som en overraskelse at Mette “en kødhakker til hver iraker” Frederiksen er åben over for grønlandsk uafhængig. Så vidt jeg husker, er hun uddannet i (((Afrika-studier))).

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Forestil dig en kvinde give vores største territorie væk, hahahahaha båt båt! Klovne verden på steroider