Hjem / Danmark / Regeringen til kamp mod den afrikanske pest

Regeringen til kamp mod den afrikanske pest

En skrækkelig sygdom breder sig, gennemsyrer langsomt det europæiske kontinent. Sygdommen kommer fra det mørke Afrika, og selv vores rygradsløse danske regering har indset, at den må og skal stoppes. Der er milliarder af kroner på spil, for nu blot at se på den økonomiske side af sagen. Der skal opføres et grænsehegn for at holde sygdommen ude, som man f.eks. har gjort det i Tjekkiet; og for så vidt sygdommen allerede er trængt ind i landet, skal bærerne jagtes og udryddes.

Der er tale om den såkaldte afrikanske svinepest, der allerede er observeret i flere europæiske lande, og som truer den danske svineeksport til ikke-EU-lande—en eksport, som årligt indbringer os 11 mia. kr. Regeringen vil derfor bygge et halvanden meter højt og 70 kilometer langt grænsehegn.

Jeg er selvfølgelig stor tilhænger af ethvert tiltag, der vil forhindre sorte svin i at vælte ind over grænsen for at sprede sygdom og fordærve vores land. Min eneste bekymring er, at halvanden meter hegn måske ikke helt er nok. Ganske vist er disse kulørte skabninger ikke nær så kloge som mennesker, men jeg frygter nu alligevel, at de gennem en vis primitiv snilde skal finde på en måde at forbipassere hegnet. Hvis dette sker, vil de ikke blot, som før nævnt, koste os et årligt tocifret milliardbeløb; deres medfødte voldelige tendenser vil også gøre livet farligere for den almindelige dansker. Så sent som sidste år gik et par af disse brune bæster amok i en mindre tysk by, hvor de kvæstede fire mennesker. Et af deres ofre fik sågar bidt en finger af, og vi må derfor antage, at i hvert fald nogle af dem har tilegnet sig en smag for menneskekød.

Så lad os få bygget et grænsehegn. Lad os ikke blive som Tyskland, hvor de allerede har en naturlig bestand af disse mørklødede udyr, der kan vandre frit omkring og terrorisere befolkningen, som det passer dem. Nej, lad os i stedet holde dem og deres afrikanske sygdomme så langt væk som overhovedet muligt.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æIngolf GaboldsenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Sorte skadedyr – vi kræver et straksindgreb!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Svinepest det kom til Danmark i 1930erne blev ikke medbragt af svin, men af mennesker der havde været i kontakt med besmittetdyr.

Derfor skal vi også overveje om disse beskidte mennesker der forsøger at indvandere vort land, ikke også har været i kontakt med beskidte dyr. Det alment viden de ikke har forståelse for hygiejniskeforhold.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ