Hjem / Danmark / Mand sigtet for halalslagtning af geder

Mand sigtet for halalslagtning af geder

Er multikulturen ikke dejlig? Er vores land ikke beriget af fremmede læger, atomfysikere og andre flygtninge fra tredjeverdenslande der ikke følte sig sikre før de nåede til et rigt land de kunne nasse på?

Kulturberigelsen er i hvert fald nået til Kaas i Nordjylland, hvor en 40-årig syrisk mand er blevet taget i at halalslagte geder i sin lejlighed.

Politiet troppede op på adressen i Brogaardsgade i Kaas sidst på eftermiddagen. Her mødte der betjentene et ejendommeligt syn. I et rum i lejligheden hang to nyslagtede geder.

Ejendommeligt syn?! Vi må straks retsforfølge disse betjente for ikke at være tolerante nok over for fremmede kulturer!!!

Ekstra Bladet har talt med flere vidner på stedet. De fortæller, at det hele begyndte, da en kvinde bemærkede, at nogle mænd var ved at slæbe en ged ud fra et bagagerum på en bil.

Geden havde benene kneblet og var skjult under et tæppe. Men dens højlydte brægen var ikke til at tage fejl af.

Det fik kvinden til at henvende sig hos købmanden, hvor hun fortalte om sin usædvanlige observation.

Det var fra købmanden, at politiet blev kontaktet.

Man ser mørkglødede mænd der bærer et brægende tæppe op i en lejlighed og straks tror man der er mellemøstlige ulovligheder i farvandet. Kaas er tydeligvis ikke blevet kulturberiget nok!

Det onde onde politi fik adgang til lejligheden hvor de fandt 2 nyligt halal-slagtede geder hængende fra loftet. Racisterne sigtede den syriske kulturberiger for overtrædelse af dyreværnsloven og bekendtgørelsen om slagtning og aflivning af dyr, hvorefter de konfiskerede hans slagtede geder.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om