Hjem / Video / The Boer Project – en vigtig film

The Boer Project – en vigtig film

Jonas Nilsson, /voresgut/ og forfatter til blandt andet Anarcho-Fascism, begyndte sidste år at samle ind til The Boer Project for at lave en dokumentar om vore brødres kamp for deres eget land i Sydafrika og allerede nu (endnu et bevis på den hvide mands arbejdsiver og skaberkraft), har Nilsson og co. præsenteret den komplette film, gratis til folket!

Jo mere indsigt vi har i denne problematik des bedre baggrund har vi for at handle korrekt og støtte disse mennesker. Vi bevæbner os med fakta, mens negere fodres med Black Panther og lulles ind i en Wakanda-tåge, hvor deres ærtehjerner programmeres til at hade hvide som undertrykkeren, der hindrer deres højteknologiske rumimperie. Man må knibe sig i armen for at tro på at disse skabninger, hvis eneste talent er at masseproducere sig selv med vores understøttelse, har hvides skæbne i deres hænder. Det er absurd. Det skal stoppes!

FILMEN:

Jonas Nilsson gæster Red Ice om projektet:

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Den vigtigste aftale

Klart nok skal vores ord være til at stole på. Men det vigtigste er at …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om