Hjem / Samfund / Erstat drenges mistrivsel med national gejst

Erstat drenges mistrivsel med national gejst

Drenge og piger føler sig pressede, og vokser tilsyneladende op med usikkerhed om hvad de skal med deres liv. Jeg vil postulere at man kunne regulere dette med et par indgreb: forbyde/minimere deres brug af sociale medier (lukke (((Zuckerberg))) og lignende dopaminmanipulatorer ned) og give dem mening med tilværelsen gennem nationalisme. Men lad os se hvad TV2 skriver om danske drenge:

Unge kvinder i Danmark har det langt dårligere mentalt end deres mandlige jævnaldrende. Men drengene begynder nu at vise de samme tegn på mistrivsel.Unge mænd er generelt bedre til være “ligeglade” og skyde ansvaret fra sig, hvis de ikke får høje karakterer.

Med den parole forklarer eksperter, hvorfor unge kvinder er overrepræsenteret i alle statistikker, når det gælder stress og mistrivsel. 

Der er megen snak om såkaldte 12-talspiger, og deres stræben efter perfektionisme. De får at vide at de skal læse, læse, læse og når de nærmer sig de 30 år, er de knap færdig med at studere et eller andet ubrugeligt nonsens. Piger såvel som drenge skal have en god grundviden, en god historieundervisning, god danskundervisning med mere, men piger skal også forberedes til moderrollen og den pligtopgave de har fået tildelt at løse. Hvis de ledes af den sti, vil det unødvendige pres på pigerne forsvinde. Vi skal ikke fylde deres hjerner med bras, men respektere den smukke rolle naturen har givet dem og muliggøre den for de danske kvinder: at opforstre næste generation af vores folk. Der er rigeligt med tid til at arbejde, når børnene er blevet store. Kvinder skal ikke smide deres 20’ere ud på evighedsuddannelse, spejlselfies og lønslaveri. Lykken er at skubbe en barnevogn.

Men nye tal viser, at en stigende andel af unge mænd nu også oplever de samme symptomer, fortæller Søren Østergaard fra Center for Ungdomsstudier.  

 – Stort set alle undersøgelser peger på, at drengenes trivsel også er under pres. De kæmper med nogle af de samme ting som pigerne. De føler, at de skal performe godt, og de kan være usikre på, hvad de skal med deres liv, siger han.
Alle drenge og mænd i dag med øjne i hovedet føler at deres fremtid ser usikker ud. De kan se at en stigende masse af fremmede, grimme muggier trasker rundt på vores gader, larmer i vores busser, møver rundt i vore butikker, fylder vores skoler og sygehuse. De kan se perkere overalt, og hvis de har lidt rotation på øverste etage, så er de klar over at Danmark tidligere havde 0,0 perkere samt at fremtiden bliver mere og mere brun. Danmark trues. Danske drenges fremtid trues. Hvis vi kan få danske drenge til at fokusere på at løse denne fremmedknude, så bliver deres bekymringer afløst af en jernvilje. Ingen har bedt om at få overladt denne skæbneopgave, men sådan er det nu engang. At arbejde for et dansk Danmark er ikke noget vores boomere vil løfte en lillefinger for at realisere. Fremtiden tilhører ungdommen. Den utaknemmelige byrde skal løftes af vores drenge, og de skal forberedes til den: lære at værdsætte og ære familien, træne fysisk (det gør mange allerede), leve som nationalister, blive kranførere og blive unge fædre. Så skal de nok føle at de pøfårmer godt.

I 2010 og 2013 var det omkring otte procent af de 16-24-årige mænd, der havde dét, som Sundhedsstyrelsen betegner som “dårligt mentalt helbred”. Tallet, som er baseret på spørgmål om stressniveau, generelt humør og søvnvaner, ligger i dag på 13 procent.

Det store behov for levere gode præstationer i både skolen og det sociale liv, som har været særligt definerende for unge kvinder, er altså begyndt at smitte af på mændene.

Men når drengene bliver pressede, så reagerer de anderledes, forklarer Thomas Pape, som rådgiver studerende i stresshåndtering i firmaet Spine – symptomerne på mistrivsel kommer nemlig oftest til udtryk langt senere. 

– Rent kønsmæssigt tænker de stadig, at de skal klare det hele selv. “Vi er mænd, og vi skal ikke sige noget, og hvis vi selv har skabt problemerne, så skal vi selv komme ud af det”, siger han.

Der er altid en maskulin grundholdning om ikke at pive og det er sundt nok. Vi bør opfordre alle unge mænd til at forene sig, støtte hinanden og skabe stærke bånd, som bliver vigtige når de samfundsmæssige “udfordringer” ganske sikkert vokser sig større i de næste par årtier. Vi skal tænke som en enhed og droppe tanken om at pleje vores egeninteresser som individer i et atomiseret forbrugersamfund. Vi skal tænke nationalt. Gå ind på alle uddannelsesinstitutioner og gør dagensblaeser.net til startside på deres PC’er.

At mistrivslen og stressniveauet hos både mænd og kvinder stiger så markant, bør adresseres politisk. 

Det mener direktør i ungdomsrådgivningen Headspace, Trine Hammershøy, som arbejder for bedre mentalt helbred hos unge. Hun tror nemlig ikke, at det er et problem, de unge kan løse selv. 

– Uddannelsessystemet presser de unge i en grad, vi ikke har set før, siger hun. 

– Jeg vil appellere til politikere og andre om at kigge på det, for jeg tror, at den her tendens vil udligne sig, så det i fremtiden bliver lige mange kvinder og mænd, der har det svært, hvis vi ikke gør noget nu. 

Kvinderne bør tage ved lære og ikke lade det gå dem så meget på, hvis de ikke brillere på alle parametre i deres liv.

– Hvis 100 procent skal være perfekt, så skal kæden ikke hoppe af mange steder, før det har indflydelse på livskvaliteten.

– Drenge lever i højere grad med en selektiv lektiestrategi. De har ikke brug for at få 12 i det hele. Der er nogle få fag, som de koncentrerer sig omkring, og så tænker de i øvrigt: “Jeg skal også have et liv – jeg kunne sagtens få 12, hvis jeg ville det, men jeg har også brug for at lave noget andet”.

– Så hvor pigerne går efter perfektionisme, der går drengene efter 80-90 procent. Det gør bare, at deres oplevelser og trivsel er meget bedre, siger han.

Vores Generation Z er god nok (det bliver dem der hejser os i krane for at være for blødsødne). Når man vokser op i Klovnedanmark bliver man nok immun over for det meste af det poz og samfundsslam man præsenteres for i skolen og af medierne. Men det ville være bedst hvis vi kunne få unge mænd til at forstå deres nationalistiske livsopgave så tidligt så muligt. Så ræk hånden ud til hver en knøs og fodr dem med fakta.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Morten NorupAstrid Halfdan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Estrup
Skribent

Fra naturens side, så er mænd designet til at være en form for beskytter og jæger. Jeg er enig i at hvis man får drenge til at beskytte Danmark og nationalistiske ideer, så vil de komme tættere på deres egen natur og blive gladere.
Læste på et tidspunkt en artikel om en i DK, som lod sin dreng gå hjemme i nogle dage, fordi at han havde det rigtig dårligt ved at tage i skole. Drengen kunne ikke lide og side stille, og han fik ikke lov til at være dreng, han skulle opføre sig som pigerne, altså side stille osv. Det falder ikke drenge naturligt i den alder, pga at de har meget krudt i røven der. Mens drengen var der hjemme lavede han ikke ingenting. Moren havde ikke set drengen så glad længe som da han gik hjemme og hjalp til med praktiske opgaver såsom at skrabe sne udenfor og hjælp familien/hustanden med praktiske opgaver.
Kan man konkludere at mænd har brug for en familie til at motivere dem til at yde deres bedste? Den lille dreng fik også lov til at udnytte sin energi og han kom tættere på sit naturlige jeg.

Morten Norup
Gæst
Morten Norup

Hvorfor slettet mine opslag?